Άρτα: 50 κιλά ακατέργαστης κάνναβης κατέσχεσαν άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας – 2 συλλήψεις

    Ημερομηνία:

    Δύο συλλήψεις και κατάσχεση σχεδόν 50 κιλών κάνναβης πραγματοποιήθηκαν από τους άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας της Άρτας το βράδυ της Δευτέρας (14/10).

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣΜ, στην κατάσχεση σημαντικής ποσότητας ναρκωτικών προέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας προχθές (14-10-2024) το βράδυ στην Αττική, ενώ συνελήφθησαν δύο άτομα, ημεδαπός και αλλοδαπός υπήκοος, που εμπλέκονται στην υπόθεση και σε βάρος τους σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

    Δείτε σχετική φωτογραφία

    ΚΑΝΝΑΒΗ

    Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι αστυνομικοί, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με τη δράση των συλληφθέντων, ακινητοποίησαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα επί της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, όπου το ένα λειτουργούσε ως προπομπός του δευτέρου.

    Στον έλεγχο που επακολούθησε, βρέθηκαν στο δεύτερο όχημα και κατασχέθηκαν 4 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 50 κιλών και 700 γραμμαρίων, ενώ αμφότερα τα οχήματα κατασχέθηκαν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μαρία Καρλάκη για Παντελή Παντελίδη: Δεν περνάει μέρα που να μην τον σκεφτώ ή να μην τον μελετήσω

    Στον θάνατο του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη αναφέρθηκε η Μαρία Καρλάκη, αναφέροντας, μεταξύ...

    ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Φωτιά κοντά στην Αρόη

    Πυρκαγιά εκδηλώθηκε αυτή την ώρα κοντά στο πεδίο βολής...

    Φρίκη: Ριάλιτι σταρ συνελήφθη για τη δολοφονία του συντρόφου της – Τον έκαψε και τον αποκεφάλισε

    Μία άγρια δολοφονία συγκλονίζει την κοινή γνώμη στην Αυστραλία. Μία ριάλιτι...