Άρτα: Αποσωληνώθηκε ο 14χρονος που κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα

    Ημερομηνία:

    Αποσωληνώθηκε ο 14χρονος που κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα την παραμονή των Χριστουγέννων στην Άρτα, μετά από απόφαση των γιατρών του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», εκεί όπου νοσηλεύεται ο ανήλικος τα τελευταία 24ωρα.

    GLEARNET

    Φαίνεται να επιβεβαιώνεται η συγκρατημένη αισιοδοξία των γιατρών μετά την εγχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκεφαλικής αιμορραγίας του 14χρονου. Το παιδί κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα στην Άρτα και αύριο (29.12.2023) ή μεθαύριο αναμένεται να βγει από τη ΜΕΘ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 14χρονος θα συνεχίσει να νοσηλεύεται σε αίθουσα στη Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» ώστε οι γιατροί να μπορούν ανά πάσα στιγμή να παρακολουθούν την πορεία της υγείας του, η οποία παρουσιάζει βελτίωση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός που κυκλοφορεί με Rolls Royce

    Εκανε την εμφάνισή της στην Πάτρα και έκαψε καρδιές....

    Σπάνια φωτογραφία – άποψη της Πάτρας πριν 100 χρόνια

    Πάτρα: Μερική άποψη της πόλης από την θάλασσα τελος...

    ΠΑΤΡΑ: Το εστιατόριο ΧΑΡΑΥΓΗ στις Ιτιές το 1920 – ΦΩΤΟ

    Πάτρα: " Ζυθεστιατοριο Χαραυγή " στις Ιτιές την δεκαετία...