Άρθρο στη New York Post: Το εστιατόριο στη Μύκονο με τα χρυσά καβουροπόδαρα «χτύπησε» ξανά

    Ημερομηνία:

    Οργισμένη ήταν η αντίδραση Ιταλών τουριστών για γνωστό εστιατόριο στη Μύκονο το οποίο και στο παρελθόν έχει χρεώσει μεγάλα ποσά στους τουρίστες που το επισκέπτονταν.

    Αυτή τη φορά οι δυσαρεστημένοι πελάτες που κατηγόρησαν το εστιατόριο με έδρα τη Μύκονο ότι τους φόρτωσε λογαριασμό 773 δολαρίων (711 ευρώ) για ένα κοκτέιλ, τρία ποτήρια χυμό πορτοκάλι και ένα ελαφρύ γεύμα.

    Σύμφωνα με τη New York Post εξέφρασαν τα παράπονά τους σε κριτική στο Tripadvisor που αυτή τη στιγμή έχει καταγράψει πάρα πολλές προβολές. «Είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες και κλέφτες της Μυκόνου», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι οργισμένοι τουρίστες.

    Φλίγκος

    Ο πελάτης κατέληξε πως ήταν έτοιμος να καλέσει την αστυνομία για τη χρέωση, αλλά δεν είχαν χρόνο καθώς χρειαζόταν να επιστρέψουν στο πλοίο τους – αν και συμβούλευσαν άλλους επισκέπτες ότι υπήρχαν πολύ φθηνότερες επιλογές στο νησί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Εγκλωβισμένοι στον ιστό των Προσωπικών Αριθμών

    Από αυτή την εβδοµάδα οι Ελληνίδες κι οι Ελληνες...

    Φρίκη με «υπόθεση Πελικό» στη Γερμανία

    Μια από τις πιο ανατριχιαστικές περιπτώσεις έμφυλης κακοποίησης που...

    Σε μεγάλη ιστοσελίδα της Κίνας τρεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών

    Συνέντευξη στην εφημερίδα Chinese Social Sciences Today, της Κινεζικής...

    Δείτε τους 10 πιο «ακριβούς« ελληνες ποδοσφαιριστές

    Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES Football Observatory) δημοσίευσε μία...