Αρζόγλου κατά Κιμούλη : Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση – Έφαγα αγκωνιά στην υπόκλιση

    Ημερομηνία:

    Συνεχίζεται το τσουνάμι καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο με φόντο τη συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη στις συνεργασίες του με ηθοποιούς.

    Στις νέες μαρτυρίες εναντίον του έρχεται να προστεθεί ακόμα μια, αυτή του Κώστα Αρζόγλου ο οποίος έσπευσε να πάρει θέσει σχετικά με τα όσα καταλογίζουν γνωστοί καλλιτέχνες εναντίον του Γιώργου Κιμούλη καταθέτοντας την δική του – οδυνηρή όπως την περιγράφει ο ίδιος – εμπειρία.

    Ο ίδιος μιλώντας για τη συνεργασία τους στην παράσταση «Ζητείται τενόρος» την οποία σκηνοθετούσε λέει χαρακτηριστικά: «Νιώθω αμήχανα, να μιλάω για τέτοια πράγματα τα οποία είναι θλιβερά. Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση… Επί μια σεζόν ολόκληρη, κάθε μέρα. Κόλαση, τι να σας πω πραγματικά. Πήγαινα στο θέατρο τότε θυμάμαι σαν να πήγαινα για καταναγκαστικά έργα.

    Φλίγκος

    Ήμουν σκηνοθέτης και ηθοποιός στην παράσταση «Ζητείται τενόρος» και ο Γιώργος είναι αρκετά χρόνια μικρότερός μου. Δεν μιλιόμαστε επί πολλούς μήνες, σε διπλανά καμαρίνια. Στη σκηνή ενοχλούσε. Έκανε τις σκηνές του μεγαλύτερες, άλλαζε τελείως μα τελείως το κείμενο – δηλαδή θέλω να πω έβαζε μέχρι και ποντιακά ανέκδοτα μέσα στη σκηνή.

    Τόνισε ακόμη μιλώντας στο Open, ότι με τον Γιώργο κάναμε να μιλήσουμε 25 χρόνια ενώ ήμασταν πολύ φίλοι.

    GLEARNET

    «Ήθελε μία παράσταση ομαδική να την καρπωθεί ο ίδιος και αυτό γινόταν με διάφορους τρόπους επί σκηνής» είπε αρχικά για να συνεχίσει:  «Η αντίληψη του «Εγώ είμαι και κανείς άλλος» κυριαρχούσε πολλές στον Γιώργο. Μιλήσαμε μετά από πολλά χρόνια όταν άκουσα από φίλους και γνωστούς ότι έχει αλλάξει πάρα πολύ από τότε που γεννήθηκε η κόρη του».

    Έφαγα αγκωνιά στην υπόκλιση

    «Στην υπόκλιση της πρεμιέρας και ενώ κάτω ήταν πολύ σημαντικές προσωπικότητες πήγε πιο μπροστά και υποκλίθηκε μόνος του ενώ ήταν μια ομαδική δουλειά, και όταν υποκλίθηκα εγώ έφαγα αγκωνιά. Πρέπει να ξεχωρίσουμε τη σκηνική ευφυΐα από την ευφυΐα της ζωής».

    Τι είπε για τον Κώστα Σπυρόπουλο

    Ο Κώστας Αρζόγλου αναφέρθηκε και στον Κώστα Σπυρόπουλο λέγοντας: «Ο Κώστας είναι φίλος μου, δεν τα πιστεύω αυτά για τον Κώστα. Πιστεύω πως δεν ήταν στις προθέσεις του».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17-9-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ χήρα ΘΕΟΔ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΤΩΝ 95 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ...

    Παράταση μαθητικής έκπτωσης και στα απογευματινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Αιγίου ζητά ο Φωκίων Ζαΐμης

    Την κοινωνική ευαισθησία του ΚΤΕΛ Αιγίου επικαλείται ο Αντιπεριφερειάρχης...

    Πάτρα: Καταστηματάρχες κατηγορούν τον Δήμο πώς βάζει πρόστιμα… “αν δεν είσαι δικός τους”

    Έξαλλοι είναι οι καταστηματάρχες εστίασης της Ηφαίστου και της...

    Γλυκερία για την συναυλία στο Ισραήλ: «Προσπάθησα να την ακυρώσω, πριν μου το υποδείξουν…»

    Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ήταν το πρωί...