«Ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές»! Aδιανόητο σχόλιο Μάνδρου για τον νεκρό στο Blue Horizon

    Ημερομηνία:

    Η Ιωάννα Μάνδρου σχολίασε στον ΣΚΑΪ τον θάνατο του 36χρονου, ο οποίος στην προσπάθειά του να επιβιβαστεί στο πλοίο πετάχτηκε στη θάλασσα, όταν τον έσπρωξαν μέλη του πληρώματος Blue Horizon.

    «Για αυτή την κτηνωδία, έχει παρέμβει ο εισαγγελέας, η ποινική δίωξη που θα ασκηθεί θα είναι βαριά. Πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όταν σπρώχνεις έναν άνθρωπο στη θάλασσα ενώ το καράβι έχει ξεκινήσει», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

    Ωστόσο στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ένας άνθρωπος 36 ετών να χάσει τη ζωή του τόσο άδικα; Έκανε το λάθος και μπήκε στο καράβι την ώρα που ξεκινούσε. Ας τον έσπρωχναν μέσα. Ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές. Ας τον παρέδιδαν στο Λιμεναρχείο. Ας του έβαζαν πρόστιμο. Ας του ασκούσαν δίωξη στον Εισαγγελέα. Όλα επιτρέπονται, εκτός από το να το σπρώξεις και και να τον σκοτώσεις», με τον Δημήτρη Οικονόμου να συμφωνεί στα λεγόμενά της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το απλό tip για να μην κολλάει το μέλι στο κουτάλι

    Τις χειμωνιάτικες ημέρες μία κούπα με ζεστό τσάι και μέλι είναι...

    Το μεγάλο λάθος που κάνουμε όλοι με τα κλειδιά στο σπίτι μας

    Πολλοί άνθρωποι συνηθίζουν τη νύχτα πριν πέσουν για ύπνο...

    Αυτοί είναι οι χειρότεροι επιβάτες στο αεροπλάνο

    Όταν πετάς με αεροπλάνο, η εμπειρία του ταξιδιού δεν...

    Πιτόγυρο: Ένα ιερό έδεσμα που δεν επιδέχεται αλλαγές

    Το πιτόγυρο δεν είναι απλά ένα φαγητό. Είναι ένα...