Ασέλγεια σε 7χρονη στον Πύργο: Προφυλακίστηκε ο 65χρονος

    Ημερομηνία:

    Στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης, ο φερόμενος ως δράστης απολογήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Ανακρίτρια για τις βαρύτατες κατηγορίες που αποδόθηκαν, η οποία στην συνέχεια διέταξε την προσωρινή κράτηση του 65χρονου με την σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως.

    Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε σήμερα μετά την απολογία του ενώπιον της Ανακρίτριας Ηλείας ο 65χρονος κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικη.

    Στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης, ο φερόμενος ως δράστης απολογήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Ανακρίτρια για τις βαρύτατες κατηγορίες που αποδόθηκαν, η οποία στην συνέχεια διέταξε την προσωρινή κράτηση του 65χρονου με την σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως.

    Φλίγκος

    Στον κατηγορούμενο είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, γενετήσια πράξη με ανήλικη και κατάχρηση ανήλικης, πράξεις που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος. Είχε προηγηθεί καταγγελία συγγενικού προσώπου της επτάχρονης, σε βάρος της οποίας κατηγορείται ότι τέλεσε τα παραπάνω αδικήματα.

    Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό φέρεται να συνέβη στο σπίτι της οικογένειας της ανήλικης σε οικισμό τοπικής κοινότητας του Δήμου Πύργου, στο οποίο βρισκόταν και ο κατηγορούμενος, καθώς ήταν άτομο φιλικό προς τον οικογενειακό κύκλο. Οι πράξεις του 65χρονου έγιναν αντιληπτές από τη γιαγιά της επτάχρονης η οποία προχώρησε στην καταγγελία ενώπιον των διωκτικών αρχών.

    Το προανακριτικό έργο διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου που κατάφερε να συλλάβει τον 65χρονο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι νέοι χρυσοθήρες: Στην αναζήτηση χρυσού με σύμμαχο την τεχνολογία

    Στην εποχή που η τεχνητή νοημοσύνη εξελίσσεται με ιλιγγιώδη...

    Πλήρης αναμόρφωση στην πρωινή ζώνη του ANT1

    Σε φάση τελικής διαμόρφωσης μπαίνει το πρόγραμμα του ANT1 με έλευση...

    Κατερίνα Λιόλιου: Ο λόγος που αποφάσισε να κόψει κοντά τα μαλλιά της

    Στην απόφασή της να αλλάξει τα μαλλιά της αναφέρθηκε...

    Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 5,35 δισ. ευρώ το α΄ πεντάμηνο του 2025 – Τα στοιχεία για τα φορολογικά έσοδα

    Το πρωτογενές αποτέλεσμα σε τροποποιημένη ταμειακή βάση διαμορφώθηκε σε πλεόνασμα...