Ασημενιος ο Ν. Ηλιόπουλος στο Πανελλήνιο γυμναστικής, έφτασε τα 22 μετάλλια!

    Ημερομηνία:

    Το ασημένιο μετάλλιο κατάκτησε ο πατρινός πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής, Νίκος Ηλιόπουλος, κατά την πρώτη ημέρα (18/7) του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής, στο αγώνισμα του Σύνθετου Ατομικού Ανδρών.

     

    Αυτό ηταν το 22ο μεταλλιο για τον Πατρινό αθλητή που είναι πραγματικά απο τους κορυφαίους στην Ελλάδα και ο απώτερος στόχος του είναι να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς αγώνες.

    Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Α’-Β’ Κατηγοριών (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων) διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη, στο Ε.Γ. Μίκρας, αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης», στις 17-18 Ιουλίου 2021.

    Επίσης η Αθανασία Μεσίρη ήταν 2η στο σύνθετο και τρεις τελικούς (νεάνιδες) , Λεμονιά Τσοπάνογλου στον τελικό του εδάφους (γυναίκες).

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόθεν Έσχες: Την άλλη εβδομάδα λήγει η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων για το 2025 –

    Στις 31 Οκτωβρίου 2025 λήγει η προθεσμία για την...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 24/10/2025

    Τα ματς για την 3η αγωνιστική της League Phase...

    Πάτρα: Σκληρή ανακοίνωση γονέων δημοτικού σχολείου: Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας

    Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 25ου Δημοτικού Σχολείου...

    Νέο application: Καταγγελίες για την ακρίβεια με ένα κλικ – Πώς θα λειτουργεί το νέο ψηφιακό «όπλο»

    Εντός Νοεμβρίου εκτός μεγάλου απροόπτου, αναμένεται να παρουσιασθεί η...