Άσκηση Πυρόσβεσης στις σήραγγες της Παναγοπούλας την Τετάρτη – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ημερομηνία:

«Άσκηση Πυρόσβεσης Μεγάλης Κλίμακας» θα διεξαχθεί στις σήραγγες Παναγοπούλας το βράδυ της Τετάρτης 3 Νοεμβρίου προς τα ξημερώματα της Πέμπτης 4 Νοεμβρίου 2021.

Για την ασφάλεια των συμμετεχόντων στην Άσκηση και των διερχόμενων οδηγών, θα πραγματοποιηθεί εφαρμογή ολιγόωρων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, ως εξής:

–      από τις 18:00 το απόγευμα έως τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, η κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Πάτρα θα διακοπεί και θα εκτρέπεται στην παράπλευρη βοηθητική οδό (μεταξύ των Χ.Θ. 187,7 και Χ.Θ. 191,3).

–      από τις 23:00 το βράδυ έως το αργότερο τις 04:00 το πρωί της επόμενης μέρας, η κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Αθήνα θα διακοπεί και θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό (ΠΕΟ) Κορίνθου – Πατρών, μεταξύ των κόμβων Δρεπάνου (Χ.Θ. 197,1) και Σελιανίτικων (Χ.Θ. 180,5)

Η προγραμματισμένη «Άσκηση Πυρόσβεσης Μεγάλης Κλίμακας» θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά την διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Χαμός στη Βουλή της Αρμενίας – Άγριο ξύλο μεταξύ βουλευτών – ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνικό άγριας έντασης έλαβε χώρα στην Εθνοσυνέλευση της Αρμενίας,...

42 μαθητές από 2 γυμνάσια της Πάτρας κατατάχθηκαν στην ομάδα υψηλού κινδύνου διατροφικής διαταραχής

Σαράντα δύο μαθητές από δύο γυμνάσια της Πάτρας κατατάχθηκαν...

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ακροβατικά στην κουζίνα!

ΗΝτορέττα Παπαδημητρίου απέδειξε πως τα χρόνια της στον αθλητισμό...