Αστακός: Καταδίωξη μετά από κλοπή ψαριών 500 κιλών

    Ημερομηνία:

    Στη σύλληψη ενός 41χρονου προέβησαν στελέχη του Λιμεναρχείου Λευκάδας.

    Ειδικότερα, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, στο πλαίσιο εποχούμενης περιπολίας, εντόπισαν ύποπτο σκάφος, με δύο επιβαίνοντες, να κινείται χωρίς φανούς ναυσιπλοΐας στη θαλάσσια περιοχή “ΒΕΛΑ” Αιτωλοακαρνανίας και να προσεγγίζει παρακείμενη παραλία πλησίον εγκαταστάσεων ιχθυοκαλλιέργειας.

    Κατόπιν διακριτικής επιτήρησης, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω προέβησαν σε κλοπή ιχθύων από ιχθυοκλωβό της εν λόγω υδατοκαλλιέργειας. Στο σημείο προσέγγισε περιπολικό σκάφος ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, στη θέα του οποίου τα δύο άτομα ετράπησαν σε φυγή με κατεύθυνση την επαρχιακή οδό Μύτικα – Αστακού προς δύσβατο σημείο.

    Ακολούθησε καταδίωξη, κατά την οποία ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 41χρονος, ενώ εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 234 μ. διχτυών, ιχθύες του είδους «ΛΑΥΡΑΚΙ» συνολικού βάρους πεντακοσίων κιλών (500 Kg) καθώς και μια πνευστή λέμβος.

    Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση αναζητείται 27χρονος στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ οι κατασχεμένοι ιχθύες παραδόθηκαν στην ανωτέρω.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα στη Λακκόπετρα η κηδεία της 6χρονης – Δεν τα κατάφερε…

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 6 ετών...

    Ανεξέλεγκτη η δράση του παράνομου τζόγου: Δεκάδες λέσχες εντοπίζονται σε Αττική και επαρχία

    Οι παράνομες λέσχες παιγνίων στην Αττική ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Σε υπόγεια, αποθήκες...

    Νεκρός γνωστός γιατρός που έπεσε από τον τρίτο όροφο οικοδομής

    Τραγωδία σημειώθηκε στην Ξάνθη, καθώς ένας άνδρας 65 περίπου ετών...