«Αστέρι μου»: Η Ρία Ελληνίδου ευχήθηκε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τα γενέθλιά του με μια φωτογραφία τους που είναι αγκαλιά

Ημερομηνία:

Γενέθλια έχει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ρία Ελληνίδου του ευχήθηκε με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας παράλληλα μία κοινή τους φωτογραφία.

Στο σχετικό στιγμιότυπο που μοιράστηκε μέσα από ένα Instagram story, το μοντέλο απαθανατίζεται στην αγκαλιά της τραγουδίστριας. «Χρόνια πολλά αστέρι μου. Γεννηθήκαμε με μια μέρα διαφορά και ας υπάρχει απόσταση 10 χρόνια», έγραψε εκείνη πάνω στη φωτογραφία, στέλνοντας τις ευχές της στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και σχολιάζοντας την ίδια στιγμή τη διαφορά ηλικίας τους. Μόνο που η πραγματική διαφορά ηλικίας τους είναι 3 χρόνια.

Δείτε τη φωτογραφία

«Αστέρι μου»: Η Ρία Ελληνίδου ευχήθηκε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τα γενέθλιά του με μια φωτογραφία τους που είναι αγκαλιά

Αν και η Ρία Ελληνίδου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανεβάζουν στα social media όλο και περισσότερες στιγμές που μοιράζονται, κανείς από τους δύο δεν έχει θελήσει μέχρι στιγμής να διαψεύσει ή επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι σε δηλώσεις που έχουν κάνει.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Αλέκος Ζαζόπουλος: Έχασα 45 κιλά, μετά είχα ένα ατύχημα και τα ξαναπήρα

Στη μεγάλη απώλεια βάρους που πέτυχε στο παρελθόν αναφέρθηκε ο...

Μικρέ Κώστα τα καταφέραμε: Η συγκινητική ανάρτηση του Τσιμίκα για το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Λίβερπουλ

Μια βραδιά από αυτές που σφραγίζουν καριέρες ποδοσφαιριστών έζησε...

Ελεύθερη η 54χρονη που μετέτρεψε το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη σε ζωολογικό κήπο με 200 ζώα

Ελεύθερη αφέθηκε, με εντολή εισαγγελέα, η 54χρονη που συνελήφθη...