Αστυνομικός χτύπησε και απείλησε την πρώην σύζυγό του έξω απο το ΑΧΕΠΑ

    Ημερομηνία:

    Ποινική δίωξη ασκήθηκε εις βάρος 39χρονου αστυνομικού ο οποίος φέρεται ότι χτύπησε και απείλησε την -επίσης αστυνομικό- πρώην σύζυγό του, στη Θεσσαλονίκη.

    Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή. Παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

    Σύμφωνα με το grtimes.gr, ο κατηγορούμενος είναι διαζευγμένος και με δικαστική απόφαση φιλοξενούσε τα παιδιά που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του.

    Την Κυριακή το ένα παιδί χτύπησε και μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Έξω από το νοσοκομείο βρέθηκε η μητέρα του ή όποια ζήτησε το παραλάβει. Ακολούθησε λογομαχία και ο αστυνομικός φέρεται ότι χτύπησε την παθούσα με τη συνδρομή της 27χρονης -νέας συντρόφου του.

    Εις βάρος της τελευταίας ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια στην ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο ίδιο δικαστήριο.

    Ο 39χρονος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι η πρώην σύζυγος του προχώρησε στην παραπάνω καταγγελία θέλοντας να τον εκδικηθεί γιατί βρήκε νέα σύντροφο και έφτιαξε τη ζωή του, μετά τον χωρισμό, σύμφωνα με δικαστική πηγή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θέση στάθμευσης 11 τ.μ. στην Αθήνα πωλήθηκε για 197.000 ευρώ – Οι περιοχές με τις υψηλότερες τιμές

    Σε εξίσωση για δυνατούς λύτες έχει εξελιχθεί τα τελευταία...

    Black Friday: 6 στους 10 ξοδεύουν 50 – 250 ευρώ, ψωνίζουν διαδικτυακά και κάνουν «σαφάρι» τιμών

    Τις αγοραστικές τάσεις των καταναλωτών ενόψει της φετινής Black Friday επιχειρεί...

    Κατερίνα Καινούργιου: Η τρυφερή πόζα με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και το τραπέζι που της ετοίμασε για τη γιορτή της

    Χθες Τρίτη (25.11.2025) η Κατερίνα Καινούργιου είχε την ονομαστική της γιορτή...