Αστυνομικός της Βουλής: Σοκάρει η κατάθεση της συζύγου – «Έφαγα πολύ ξύλο τα Χριστούγεννα γιατί λιβάνιζε και έπεσε το καρβουνάκι στο χαλί»

    Ημερομηνία:

    Εξελίξεις στην υπόθεση του προφυλακισμένου αστυνομικού της Βουλής θα φέρει άμεσα η έκθεση του διορισμένου ψυχιάτρου που αφορά στη σύζυγό και μητέρα των πέντε ανήλικων παιδιών.

    Σύμφωνα με το Star, η μητέρα επέμεινε στις καταγγελίες της για τον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της. Δεν πήρε τίποτα πίσω.

    Παράλληλα, ήρθε στο «φως» και ένα άγνωστο περιστατικό που περιέγραψε η 35χρονη μητέρα ενώπιον των αρχών.

    ICECAP
    Όπως είπε, το συμβάν σημειώθηκε Χριστούγεννα και ενώ είχαν ήδη τρία παιδιά. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο αστυνομικός την ξυλοκόπησε επειδή έπεσε ένα… καρβουνάκι, ενώ εκείνος λιβάνιζε.

    «Άνοιξε το κεφάλι μου και υπήρχαν αίματα. Άνοιξε… Πολύ ξύλο. Ήταν Χριστούγεννα. Λιβάνιζε και είπε στα παιδιά να κάνουν τον σταυρό τους. Έπεσε το καρβουνάκι στο χαλί και ξεκίνησαν όλα. Συχνά μου έλεγε, “θα βάλω μπράβους να σε κόψουν”. Και φυλακή να μπω, θα έρθουν να σε σκοτώσουν”».

    Οι αρχές αυτή τη στιγμή ερευνούν κάθε λεπτομέρεια σε αυτή την υπόθεση φρίκης. Όλες οι πλευρές είναι σε στάση αναμονής και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση.

    Επιπλέον, υπάρχει αίτημα προς τον διορισμένο ψυχίατρο από την πλευρά της να διερευνηθεί και το Σύνδρομο Στοκχόλμης, δηλαδή την ταύτιση του θύματος με τον απαγωγέα του. Το συμπέρασμα του διορισμένου ψυχιάτρου θα φέρει και εξελίξεις για τη μητέρα σε ποινικό επίπεδο, καθώς η ίδια παραδέχεται κάποιες πράξεις. Γνωρίζει ότι μπορεί να βρεθεί κατηγορούμενη από την πρώτη στιγμή.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: Θρίλερ με άνδρα που βρέθηκε πυροβολημένος μέσα στο σπίτι του

    Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε άνδρας, στον Κάνδαλο...

    Απόδοση της Εορτής της Πολιούχου του Αιγίου Παναγίας Τρυπητής

    Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και αισθήματα ευγνωμοσύνης προς την Πολιούχο και...

    Χρήστος Μάστορας: “Nτροπαλά ευαίσθητα τυπάκια σαν εμένα έψαχναν την αγέλη τους”

    Με αφορμή την κυκλοφορία του live album από τη...

    ΔΕΥΑΠ: Σχετικά με τη λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου στο Ακταίο

    Σχετικά με δημοσίευμα στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» στο φύλλο του...