Αστυνομικός τσάκωσε μασέζ για παροχή «πιπεράτων» υπηρεσιών σε spa

    Ημερομηνία:

    Υπηρεσίες μασάζ με μπόλικο… «αλατοπίπερο» παρείχε ένα κέντρο αισθητικής που λειτουργεί στη Λάρισα, φυσικά με πρόσθετη αμοιβή για την οποία δεν παρείχε αποδείξεις!

    Τα όσα συνέβαιναν στους χώρους του, έφτασαν στα αυτιά των αστυνομικών της Ασφάλειας και ένας από αυτούς εμφανίστηκε ως «δόλωμα».

    Ο αστυνομικός πήγε στο ινστιτούτο με τηλεφωνικό ραντεβού παριστάνοντας τον πελάτη και πλήρωσε με ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα 50 ευρώ, από τα οποία τα 30 ευρώ θα κρατούσε η επιχείρηση για τις υπηρεσίες μασάζ που όντως παρείχε, ενώ τα υπόλοιπα 20 ευρώ θα έπαιρνε η 26χρονη μασέζ με την οποία είχε συμφωνήσει να έχει σεξουαλική επαφή.

    Όταν ολοκληρώθηκε το μασάζ στον υποτιθέμενο πελάτη, η νεαρή κοπέλα ξεκίνησε την συμφωνημένη ερωτική πράξη, αλλά ο αστυνομικός την συνέλαβε. Μαζί με το προσημειωμένο χαρτονόμισμα, οι άνδρες της Ασφάλειας κατέσχεσαν και άλλα 1.195 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες, ενώ προσήχθησαν άλλες τέσσερις εργαζόμενες ηλικίας 22, 23, 26 και 37 χρόνων, οι οποίες στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες. Οι αστυνομικοί αναζητούν τους ιδιοκτήτες του ινστιτούτου, που κατηγορούνται για μαστροπεία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας: Δωρεάν Κλινική Εξέταση Μαστού το Σάββατο στην Πάτρα

    Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας, με...

    Σία Αναγνωστοπούλου: Άμεση αποκατάσταση των ζημιών στο Δήμο Δυτ. Αχαΐας

    Η Βουλευτής Αχαΐας , Σία Αναγνωστοπούλου, κατέθεσε ως αναφορά...

    Xειροπέδες σε ζευγάρι κλεφτών! Ποια καταστήματα είχαν κλέψει στην Πάτρα

    Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας έπεσαν δύο άτομα τα οποία...