Αστυνομικός τσάκωσε μασέζ για παροχή «πιπεράτων» υπηρεσιών σε spa

    Ημερομηνία:

    Υπηρεσίες μασάζ με μπόλικο… «αλατοπίπερο» παρείχε ένα κέντρο αισθητικής που λειτουργεί στη Λάρισα, φυσικά με πρόσθετη αμοιβή για την οποία δεν παρείχε αποδείξεις!

    Τα όσα συνέβαιναν στους χώρους του, έφτασαν στα αυτιά των αστυνομικών της Ασφάλειας και ένας από αυτούς εμφανίστηκε ως «δόλωμα».

    Ο αστυνομικός πήγε στο ινστιτούτο με τηλεφωνικό ραντεβού παριστάνοντας τον πελάτη και πλήρωσε με ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα 50 ευρώ, από τα οποία τα 30 ευρώ θα κρατούσε η επιχείρηση για τις υπηρεσίες μασάζ που όντως παρείχε, ενώ τα υπόλοιπα 20 ευρώ θα έπαιρνε η 26χρονη μασέζ με την οποία είχε συμφωνήσει να έχει σεξουαλική επαφή.

    Όταν ολοκληρώθηκε το μασάζ στον υποτιθέμενο πελάτη, η νεαρή κοπέλα ξεκίνησε την συμφωνημένη ερωτική πράξη, αλλά ο αστυνομικός την συνέλαβε. Μαζί με το προσημειωμένο χαρτονόμισμα, οι άνδρες της Ασφάλειας κατέσχεσαν και άλλα 1.195 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες, ενώ προσήχθησαν άλλες τέσσερις εργαζόμενες ηλικίας 22, 23, 26 και 37 χρόνων, οι οποίες στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες. Οι αστυνομικοί αναζητούν τους ιδιοκτήτες του ινστιτούτου, που κατηγορούνται για μαστροπεία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αχαΐα: Η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Αννα Μαστοράκου στον MAX FM: «Δεν πεθαίνει η διάγνωση»

    Στον MAX FM Πάτρας, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Πρόεδρος...

    ΟΛΥΜΠΙΑ Ο∆ΟΣ: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ∆ΡΟΜΟΣ 100% LED: Πλήρης εκσυγχρονισµός του φωτισµού

    Η Ολυµπία Οδός ολοκλήρωσε έναν εκσυγχρονισµό µεγάλης κλίµακας ολόκληρου...

    Πάτρα: Κατεβάζουν ρολά τα διαγνωστικά κέντρα

    Κατεβάζουν ρολά την προσεχή Παρασκευή, 7 Νοεµβρίου, τα διαγνωστικά...

    Black Friday και Cyber Monday 2025: Οι ημερομηνίες – «κλειδιά» για τους καταναλωτές

    Η φετινή Black Friday 2025 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή...