Αθηνά Οικονομάκου: Κάνει ηλιοθεραπεία και ζητά να μην την ενοχλήσουν

    Ημερομηνία:

    Αθηνά Οικονομάκου απόλαυσε ακόμα ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο. Η ηθοποιός έκανε ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση με μπικίνι καθώς πέρασε την Κυριακή της πλάι στην πισίνα κάνοντας ηλιοθεραπεία.

    Φανερά μαυρισμένη, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε τη νέα της φωτογραφία στο Instagram με μπικίνι γράφοντας για λεζάντα: «Απολαμβάνοντας τον ήλιο, μην ενοχλείτε». Τα κολακευτικά σχόλια έπεσαν βροχή και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν τις τέλειες αναλογίες της αλλά και το μαυρισμένο της κορμί.

    Η ηθοποιός πρόσφατα είχε μιλήσει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τα επόμενα σχέδιά της, αλλά και την πρόταση που είχε στο παρελθόν για το GNTM: «Για το GNTM μου είχαν πει πως επειδή σαν παρουσιάστρια θα μπορούσα να είμαι και στην επιτροπή αν θα το ήθελα. Ήταν στην εποχή πριν τη Βίκυ Καγιά, μόλις είχα γεννήσει τον Μάξιμο. Μου έχει τύχει να επιλέξω δουλειά και αυτό που είχα ως δεύτερη επιλογή να διαπιστώσω πως τελικά ήταν καλύτερο».

    Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε

    Oikonomakou

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εσωκομματικές Ν.Δ την Κυριακή-Πού θα ψηφίσουν τα 18.000 μέλη στην Αχαΐα

    Η τοπική κομματική οργάνωση της Αχαΐας, βρίσκεται στο επίκεντρο...

    Πάτρα: Διαγωνισμός σχεδίου προσβασιμότητας ΑμΕα

    Διαγωνισμός σχεδίου, με τίτλο «Ζωγραφίζω-Αποστιγματίζω», πραγματοποιείται από την Περιφερειακή...

    Δυτική Ελλάδα: Εκτροπή ΙΧ – Επεσε πάνω στις μπάρες! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

    Εκτροπή οχήματος σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Εθνική...

    Πάτρα: Παράσταση διαμαρτυρίας για τις σοβαρές ελλείψεις εκπαιδευτικών

    Σε ανακοίνωσή τονίζονται τα εξής: Έχουμε φτάσει στις 20...