Αθωώθηκε για τα χάπια που βρέθηκαν στο σπίτι του ο 63χρονος που έστελνε μηνύματα σε 14χρονη

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Αθώος για τα ναρκωτικά χάπια που βρέθηκαν στο σπίτι του στο Κιάτο, κρίθηκε την Δευτέρα ο 63χρονος που έγινε γνωστός από την εμπλοκή του στην υπόθεση με τη 14χρονη στην Ομόνοια, στην οποία φέρεται να έστειλε άσεμνα μηνύματα.

    Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το korinthostv.gr, o 63χρονος απαλλάχθηκε καθώς, ο συνήγορός του κ. Βασίλης Νουλέζας, προσκόμισε στο Δικαστήριο την ιατρική συνταγή, όπου, απεδείχθη πως κατείχε νομίμως τα συγκεκριμένα χάπια, τα οποία χορηγούνταν σε στενό συγγενικό του πρόσωπο.

    Σε δηλώσεις του στην κάμερα του korinthostv.gr, ο συνήγορος υπεράσπισης του 63χρονου, κ. Νουλέζας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον 63χρονο στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, τονίζοντας, ότι ο εντολέας του δεν έχει συνομιλήσει ποτέ με την 12χρονη και δεν γνωρίζει τον βασικό κατηγορούμενο.

    Υπενθυμίζεται όπως έχει γράψει το dikastiko.gr, τον 63χρονο είχε καταγγείλει ανήλικη ότι της έστελνε άσεμνα μηνύματα και βίντεο, κανονίζοντας «ραντεβού» μαζί της στην πλατεία Ομονοίας, στο οποίο παρευρέθηκε και ο πατέρας της και ήρθε σε αντιπαράθεση με τον 63χρονο.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Τελευταία υπόκλιση» για τον Όζι Όσμπορν, θα παίξει μαζί με τους Black Sabbath μετά από 20 χρόνια

    Ο Όζι Όσμπορν πρόκειται να επανενωθεί με τους Black Sabbath για την τελευταία...

    Κύπελλο ποδοσφαίρου: Τα ζευγάρια των ημιτελικών, πότε παίζουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ

    Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια τεράστια νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό στο «Γ....

    Κλαυδία: Οι πρώτες δηλώσεις του Oge για τη σχέση τους – «Θαυμάζω την ωριμότητα που έχει για την ηλικία της»

    Ο σύντροφος της Κλαυδίας, Oge μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του...
    Best Shop