ATP Finals: Κατάθεση ψυχής από Τσιτσιπά και μεγάλη νίκη επί του Μεντβέντεφ

    Ημερομηνία:

    Στο τένις και στους τελικούς της ATP, ο Τσιτσιπάς έμεινε ζωντανός στο κυνήγι των ημιτελικών, νικώντας με ανατροπή τον Μεντβέντεφ 2-1 και κόντρα στον Ρούμπλεφ θα διεκδικήσει το εισιτήριο της πρόκρισης.

    Το χτύπημα του Μεντβέντεφ είναι εκτός γραμμής και ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει την 1η του νίκη στο τουρνουά των ATP Finals και την δεύτερη εφετινή επί του Ρώσου τενίστα. Σε ένα θρίλερ που διήρκησε σχεδόν 2,5 ώρες ο Έλληνας πρωταθλητής με πείσμα και μαχητικότητα, επικράτησε με 2-1 σετ και απέκτησε μία τελευταία ευκαιρία για να προκριθεί στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

    «Ήταν σαν τρενάκι του τρόμου. Έγιναν πολλά πράγματα. Έπαιζα καλά, αλλά (ο Μεντβέντεφ) ανέβασε την απόδοσή του, ειδικά στο σερβίς» δήλωσε ο Έλληνας τενίστας.

    Ο Τσιτσιπάς κυριάρχησε στο πρώτο σετ κερδίζοντάς το με 6-3, ωστόσο έχασε το δεύτερο στο τάι μπρέικ και στο τρίτο χρειάστηκε να καταθέσει στο court και την ψυχή του. Αν και βρέθηκε να χάνει με 5-3, έκανε τη μεγάλη ανατροπή κερδίζοντας τρία συνεχόμενα γκέιμ σε εκείνο το σημείο και πήρε τη μεγάλη νίκη στο τάι μπρέικ.

    «Έχουμε δώσει πολλές μάχες οι δυο μας. Θα προσπαθήσω να παλέψω όσο γίνεται περισσότερο και να δείξω τι είμαι ικανός να κάνω» προσέθεσε ο ίδιος.

    Ο Στέφανος για να βρεθεί στον ημιτελικό των ATP Finals και να συνεχίσει την πορεία του προς την κορυφή, θα πρέπει αύριο να νικήσει τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο Λονδίνο ο Δένδιας για τους Meteor: Τι συζήτησαν πίσω από τις κλειστές πόρτες

    Χωρίς να βγει λευκός καπνός για την υπόθεση της...

    Το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο για την επέτειο των Τεμπών

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Διοίκηση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, με αφορμή τη...

    Αδιανόητο περιστατικό: Άφησαν νεκρά ζώα συντροφιάς και ψάρια σε πάρκο

    Σοκαριστικές εικόνες καταγράφηκαν στον δήμο Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη, καθώς...
    Best Shop