ATP Finals: Κατάθεση ψυχής από Τσιτσιπά και μεγάλη νίκη επί του Μεντβέντεφ

    Ημερομηνία:

    Στο τένις και στους τελικούς της ATP, ο Τσιτσιπάς έμεινε ζωντανός στο κυνήγι των ημιτελικών, νικώντας με ανατροπή τον Μεντβέντεφ 2-1 και κόντρα στον Ρούμπλεφ θα διεκδικήσει το εισιτήριο της πρόκρισης.

    Το χτύπημα του Μεντβέντεφ είναι εκτός γραμμής και ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει την 1η του νίκη στο τουρνουά των ATP Finals και την δεύτερη εφετινή επί του Ρώσου τενίστα. Σε ένα θρίλερ που διήρκησε σχεδόν 2,5 ώρες ο Έλληνας πρωταθλητής με πείσμα και μαχητικότητα, επικράτησε με 2-1 σετ και απέκτησε μία τελευταία ευκαιρία για να προκριθεί στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

    «Ήταν σαν τρενάκι του τρόμου. Έγιναν πολλά πράγματα. Έπαιζα καλά, αλλά (ο Μεντβέντεφ) ανέβασε την απόδοσή του, ειδικά στο σερβίς» δήλωσε ο Έλληνας τενίστας.

    Ο Τσιτσιπάς κυριάρχησε στο πρώτο σετ κερδίζοντάς το με 6-3, ωστόσο έχασε το δεύτερο στο τάι μπρέικ και στο τρίτο χρειάστηκε να καταθέσει στο court και την ψυχή του. Αν και βρέθηκε να χάνει με 5-3, έκανε τη μεγάλη ανατροπή κερδίζοντας τρία συνεχόμενα γκέιμ σε εκείνο το σημείο και πήρε τη μεγάλη νίκη στο τάι μπρέικ.

    «Έχουμε δώσει πολλές μάχες οι δυο μας. Θα προσπαθήσω να παλέψω όσο γίνεται περισσότερο και να δείξω τι είμαι ικανός να κάνω» προσέθεσε ο ίδιος.

    Ο Στέφανος για να βρεθεί στον ημιτελικό των ATP Finals και να συνεχίσει την πορεία του προς την κορυφή, θα πρέπει αύριο να νικήσει τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο ανάμεσα σε Λιμενικό και διακινητές μεταναστών με τουλάχιστον 4 νεκρούς και αρκετούς τραυματίες

    Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στο πλήρωμα περιπολικού του Λιμενικού και...

    Πάτρα: Κόβει πίτα ο Ανδρέας Τσώκος

    Σας προσκαλώ στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της...

    Σία Αναγνωστοπούλου: «Σοβαρά κτιριακά προβλήματα στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αχαΐας στο Παράρτημα Πάτρας»

    Η βουλευτής Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου κατέθεσε κοινοβουλευτική αναφορά για τα προβλήματα...

    Πάτρα: Συνεχίζονται τα Παραμυθομαγειρέματα από το Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

    Συνεχίζουν το δημιουργικό τους ταξίδι τα Παραμυθομαγειρέματα του Θεατρικού...