Australian Open: O Λέρνερ Τιέν, Νο121 της παγκόσμιας κατάταξης, πέταξε… εκτός τουρνουά τον Μεντβέντεφ – Βίντεο

    Ημερομηνία:

    Μετά από έναν αγώνα θρίλερ που κράτησε σχεδόν πέντε ώρες και ολοκληρώθηκε περίπου στις 3 π.μ. τοπική ώρα, ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ γνώρισε ήττα-σοκ από τον Λέρνερ Τιέν και αποκλείστηκε στον 2ο γύρο του Australian Open. Ο 19χρονος Αμερικανός τενίστας (Νο 121 στην παγκόσμια κατάταξη), που μπήκε στο κυρίως ταμπλό μέσω προκριματικών, πέτυχε τη νίκη της ζωής του με 6-3, 7-6 (7/4), 6-7 (8/10), 1-6, 7-6 (10/7) και άφησε εκτός συνέχειας τον Ρώσο, τρεις φορές φιναλίστ στη Μελβούρνη τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

    GLEARNET

    Ο Μεντβέντεφ είχε δείξει από το πρώτο του παιχνίδι στο τουρνουά ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση, καθώς χρειάστηκε πέντε σετ για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ταϊλανδού Κασιντίτ Σαμρέι (Νο 418 στον κόσμο!), αλλά αυτή τη φορά πλήρωσε την κακή του εμφάνιση με αποκλεισμό, παρότι κατόρθωσε να επιστρέψει μετά την απώλεια των δύο πρώτων σετ και να σώσει ματς μπολ στο τάι-μπρέικ του τρίτου σετ.

    Ο Μεντβέντεφ κέρδισε εύκολα το τέταρτο σετ και στο πέμπτο και αποφασιστικό έκανε break και προηγήθηκε 6-5, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το σερβίς του. Στο σούπερ τάι-μπρέικ ο Ρώσος προηγήθηκε 6-4 και μετά… κατέρρευσε, με τον Τιέν να κερδίζει έξι από τους επόμενους επτά πόντους και να πανηγυρίζει έναν απρόσμενο θρίαμβο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Αποσκίτη

    Σήμερα η κηδεία του Πατρινού Ανδρέα Αποσκίτη ο οποίος...

    Καιρός: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας από τα δυτικά τη Δευτέρα

    Ένα νέο, πρόσκαιρο κύμα κακοκαιρίας, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές...

    ΘΡΗΝΟΣ: “Εφυγε” στα 50 γιατρός με σημαντικό έργο

    Με θλίψη αποχαιρετά η ιατρική κοινότητα της Ηλείας και...

    Κοσμοσυρροή στο σεμινάριο που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αχαΐας, στο Αίγιο, για το ελαιόλαδο

    Μεγάλη ήταν η προσέλευση στο σεμινάριο για ελαιοπαραγωγούς, που...