AXAΪΑ: Εφιάλτης για 11χρονη – Ο θείος έβγαλε μαχαίρι για την την βιάσει

    Ημερομηνία:

    Τον απόλυτο τρόμο έζησε 11χρονη, στα χέρια συγγενικού της προσώπου το οποίο υπό την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και επιχείρησε να τη βιάσει.

    Ολα συνέβησαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, όταν το κοριτσάκι βρισκόταν μόνο στην κατοικία του στην περιοχή Παλαιοκολούρα Αιγίου. Ο 34χρονος θείος της, εκμεταλλευόμενος ως φαίνεται την απουσία των γονέων της, την επισκέφθηκε με σκοπό να ικανοποιήσει, τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις.

    Κινήθηκε απειλητικά εναντίον της και ασκώντας της σωματική βία και με την επίδειξη μαχαιριού που κατείχε, φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

    Φλίγκος

    Η 11χρονη αντιστάθηκε και στις απεγνωσμένες προσπάθειές της να ξεφύγει από τον εφιάλτη που βίωνε, άρχισε να φωνάζει, με γειτόνισσα που την άκουσε να σπεύδει στο σημείο για να δει τι συμβαίνει. Η εικόνα που αντίκρισε, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατέθεσε στην Αστυνομία, ήταν σοκαριστική. Ο 34χρονος, μετά τη «σωτήρια» επέμβαση της γυναίκας, τράπηκε σε φυγή

    Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας άμεσα βρέθηκαν στην περιοχή, ωστόσο παρά τις εκτεταμένες έρευνες, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψή του, στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού από το Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας.

    Πρόκειται για άτομο «γνωστό» στις διωκτικές Αρχές για παραβατική συμπεριφορά, έχοντας απασχολήσει για περιπτώσεις κλοπών.

    ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς η Κίνα θέλει να «κατακτήσει» τον Αρκτικό Κύκλο – Ο ρωσικός Βόρειος Στόλος παραμονεύει ενώ η Ευρώπη αμύνεται

    Στη μικρή πόλη Κίρκενες της βόρειας Νορβηγίας, ο νεοεκλεγείς...

    Πανστρατιά ξενοδόχων σε όλη την Ευρώπη -και των Ελλήνων- κατά της Booking.com

    Συστρατεύονται οι ξενοδόχοι ανά την Ευρώπη με μία κατά μέτωπο επίθεση κατά...

    Αδιανόητη τραγωδία έξω: Συγκρούστηκαν οι μηχανές δύο φίλων – Σκοτώθηκε ο ένας

    Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (7/6/25)...

    Η Ρωσία κατηγορεί την Ουκρανία ότι «την έστησε» στην προγραμματισμένη ανταλλαγή αιχμαλώτων και σορών

    Η Μόσχα κατηγόρησε σήμερα το Κίεβο ότι ανέβαλε την ανταλλαγή αιχμαλώτων και...