AXAΙΑ: Γεμάτα τα νοσοκομεία παρά την ελεγχόμενη κατάσταση με τη γρίπη

    Ημερομηνία:

    Ελεγχόμενη είναι η κατάσταση με τα κρούσματα γρίπης στην περιοχή μας όπως και του κορονοϊού με τις νοσηλείες να μην ξεπερνούν τις 20 και στα δύο νοσοκομεία μας.  Χωρίς ιδιαίτερη έξαρση σε ό,τι αφορά τις αναπνευστικές λοιμώξεις κλείνει η πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των σχολείων μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

    «Είμαστε σε καλά επίπεδα και η κατάσταση είναι ελεγχόμενη. Βέβαια ως σύστημα υγείας παραμένουμε σε πλήρη ετοιμότητα» μας είπε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης.

    Στα συνήθη επίπεδα κυμαίνονται και οι απουσίες μαθητών και εκπαιδευτικών από τις σχολικές μονάδες. «Πάμε πολύ καλά. Οι παρουσίες των μαθητών δεν δείχνουν να υπάρχει διασπορά των εποχικών ιώσεων στις σχολικές μας μονάδες» μας είπε η διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, Ευγενία Πιερρή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα «σπίτια κάψουλες» είναι η νέα μόδα στο εξωτερικό – Λειτουργούν και ως οικονομικά boutique hotels

    Αντικρίζοντας για πρώτη φορά αυτές τις πρωτοποριακές κατασκευές, νομίζει...

    ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ ΗΦΑΙΣΤΟΥ – ΤΡΙΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ: Οι κίτρινες διαγραμμίσεις φέρνουν πόλεμο με τον Δήμο! Τι απαντά ο αντιδήμαρχος

    Κρέμασαν μαύρα πανιά οι επιχειρηματίες εστίασης «Μπήκαν για τα καλά...

    ΠΑΤΡΑ: Εργάτης  ακρωτηριάστηκε σε επιχείρηση επεξεργασίας μετάλλου

    Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας,...