AXAΪΑ: Νέα απάτη με επιστροφή φόρου

    Ημερομηνία:

    Ξαναχτύπησαν απατεώνες στην Αχαΐα. Δυστυχώς παρότι οι αρχές τονίζουν σε κάθε ευκαιρία να μην είμαστε ευκολόπιστοι σε όσους μας προσφέρουν χρήματα οι απάτες δεν έχουν τελειωμό.

    Χθες είχαμε ένα ακόμη περιστατικό στην περιχοή του Αιγίου, όπου άγνωστος τηλεφώνησε σε 49χρονος λέγοντας πως είναι βοηθός λογιστή. Ο απατεώνας έπεισε το θύμα του πως θα είχε επιστροφή φόρου 1.800 ευρώ , ωστόσο θα ΄ρπεπει να έβαζε σε τραπεζικό λογαριασμό 3.000 ευρώ και θα λάμβναε στην συνέχεια όλο το ποσόσ.

    Ο 49χρονος πείσθηκε και πέρασε το χρηματικό ποσό, όταν όμς κατάλαβε την απάτη ήταν πλέον αργά. Κατήγγειλε το γεγονός στην Ασφάλεια Αιγίου, που πραγματοποιεί έρευνες μήπως και εντοπίσει τον δράστη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δημοφιλής Πατρινός ξεσπά: «Ούτε την ξέρω την Κίμπερλι Γκιλφόιλ, ούτε θέλω να ξέρω. Έστειλαν αυτή την μπαλαρίνα»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%ae%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%be%ce%b5%cf%83%cf%80%ce%ac-%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%be%ce%ad/

    ΠΑΤΡΑ: Σε εφαρμογή το σχέδιο αυξημένων περιπολιών της ΕΛ.ΑΣ στον Ριγανόκαμπο – TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ

    Αυξημένες περιπολίες ξεκινά από αύριο,   η αστυνομία της Πάτρας,...

    Ολυμπία Οδός: Προετοιμάζεται για τη χειμερινή περίοδο (Φωτο)

    Με την έναρξη της χειμερινής περιόδου, η Ολυμπία Οδός...

    Συνάντηση εμπόρων με Πελετίδη – Στο επίκεντρο το κυκλοφοριακό

    Το θέμα του κυκλοφοριακού κυριάρχησε στην πρόσφατη συνάντηση μελών...