AXAΪΑ: Πώς “την πάτησε” ιδιοκτήτρια αρτοποιείου

    Ημερομηνία:

    Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αιγιαλείας, υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε στις 27/8/2024, στο Αίγιο και σχηματίσθηκε ανάλογη δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών.

    Ειδικότερα, ένας από τους κατηγορούμενους τηλεφώνησε σε αρτοποιείο και προσποιούμενος υπάλληλο του Δήμου Αιγιαλείας, ζήτησε από την ιδιοκτήτρια στοιχεία για την διεκπεραίωση δήθεν τιμολογίου. Στη συνέχεια, οι κατηγορούμενοι καθοδήγησαν τηλεφωνικά υπάλληλο του αρτοποιείου, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει τρεις ηλεκτρονικές τραπεζικές μεταφορές χρημάτων, σε δύο λογαριασμούς των κατηγορούμενων, ύψους 2.990 ευρώ, 4.980 ευρώ και 2.990 ευρώ,  από τις οποίες ολοκληρώθηκε μόνο η πρώτη, διότι η τράπεζα ‘μπλόκαρε’ τις άλλες δύο.

    Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των κατηγορούμενων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας / Παράλληλη Έδρα Αιγίου.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λαχανόκηποι στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά από το ερχόμενο σχολικό έτος

    Σπόροι, παρτέρια, ποτιστήρια, γαλότσες, χώμα στα χέρια, παρατήρηση, συνεργασία....

    O Τραμπ έπαθε… Μπάιντεν και σκόνταψε ανεβαίνοντας τη σκάλα για το Air Force One – Δείτε βίντεο

    Από ένα απρόοπτο που θύμισε τον προκάτοχό του, Τζο Μπάιντεν,...

    Σοφία Βεργκάρα: Τόπλες στην πισίνα του σπιτιού της η 52χρονη ηθοποιός – Το σχόλιο της Χάιντι Κλουμ

    Το καλοκαίρι έφτασε και για τη Σοφία Βεργκάρα, όπως... ανακοίνωσε...

    ΠΑΤΡΑ: Συλλαλητήριο το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου για την κατάληψη στο Madleen

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται σήμερα στις 19:00 στην Πλατεία Γεωργίου...