AXAΪΑ: Θρήνος για 37χρονο! Κατέρρευσε ενώ έβαζε μπροστά το αυτοκίνητό του

Ημερομηνία:

Μεγάλη θλίψη και συγκίνηση προξένησε στην τοπική κοινωνία της Ελίκης και ευρύτερα στην Αιγιάλεια, η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Αθανασίου Θεοδ. Λαμπρόπουλου σε ηλικία μόλις 37 χρονών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλιπών που ήταν ένας πολύ εργατικός άνθρωπος έχοντας απασχοληθεί σε πολλές δουλειές, είχε μόλις βγει από το σπίτι του για να πάει για καφέ και ετοιμαζόταν να βάλει το κλειδί στο αυτοκίνητο του όταν ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 στις 3 το μεσημέρι στην περιοχή καταγωγής του, την Ελίκη Αιγίου, στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου.

Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς του Θεόδωρος και Παρασκευή Λαμπροπούλου, οι θείοι και τα ξαδέλφια του αλλά και όλοι όσοι ήξεραν τον Αθανάσιο Λαμπρόπουλο.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο σύζυγος της παρουσιάστριας που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία – Δεν μπορεί να επιστρέψει στην Αγία Παρασκευή

Για τις 27 Αυγούστου αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο η δίκη του συζύγου της παρουσιάστριας,...

Κύπρος: Έπιασαν στα κατεχόμενα τον 43χρονο Ρώσο για για τη δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη στο Νέο Κόσμο

Ο 43χρονος Ρώσος Αλεξέι Σόκπα που συνελήφθη στα κατεχόμενα...

Τουλάχιστον 35.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη εξαιτίας του φονικού καύσωνα το καλοκαίρι

Μια δραματική αύξηση στη θνησιμότητα καταγράφεται στην Ευρώπη κατά...