Αξιωματούχος του Πούτιν σκοτώθηκε από έκρηξη βόμβας σε κατεχόμενη πόλη της Ουκρανίας

    Ημερομηνία:

    Ο διορισμένος από τους Ρώσους επικεφαλής της ουκρανικής πόλης Μιχαϊλίφκα στο υπό ρωσικό έλεγχο τμήμα της περιοχής της Ζαπορίζια σκοτώθηκε χθες, Τρίτη, από έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητό του, δήλωσε ένας αξιωματούχος της υποστηριζόμενης από τη Ρωσία διοίκησης της περιοχής.

    Σε ανάρτησή του στο Telegram, ο Βλαντίμιρ Ρογκόφ, μέλος της περιφερειακής διοίκησης της Ζαπορίζια, δήλωσε πως ο επικεφαλής της Μιχαϊλίφκα Ιβάν Σούσκο τραυματίστηκε σοβαρά όταν εξερράγη βόμβα που είχε τοποθετηθεί κάτω από το αυτοκίνητό του και πέθανε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

    Φλίγκος

    Η Μιχαϊλίφκα έχει 11.000 κατοίκους.

    Πρόκειται για την πιο πρόσφατη από μια σειρά δολοφονιών διορισμένων από τη Ρωσία αξιωματούχων σε κατεχόμενες περιοχές της Ουκρανίας. Στη γειτονική περιοχή της Χερσώνας, ο αναπληρωτής επικεφαλής της πόλης Νόβαγια Καχόφκα πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στο σπίτι του στις 6 Αυγούστου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μητσοτάκης: Θα ζητήσουμε ισχυρή εντολή για μία γόνιμη τρίτη θητεία

    «Συνεδριάζουμε σε κομβική συγκυρία για την κυβέρνηση και την...

    Καπετάνιος αλιευτικού αψήφησε τα μποφόρ και μετέφερε 78χρονη καρκινοπαθή από τη Σαμοθράκη στην Αλεξανδρούπολη

    «Μεγάλη ταλαιπωρία πέρασε η γυναίκα μου. Είναι καρκινοπαθής. Να' ναι...

    ΠΑΤΡΑ: Δεν τα κατάφερε η Μαρία Αθηνά Νικολοπούλου – “Εφυγε” στα 32…

    "Εφυγε" από την ζωή μόλις στα 32 της, η...