Αυγενάκης: Η συγκλονιστική καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου επιβάλλεται να ενεργοποιήσει άμεσα όλα τα αθλητικά πειθαρχικά όργανα

    Ημερομηνία:

    Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης στάθηκε στο πλευρό της Σοφίας Μπεκατώρου, μετά τη συγκλονιστική μαρτυρία της «Χρυσής» Ολυμπιονίκη στην ιστιοπλοΐα, ζητώντας την άμεση κινητοποίηση όλων των αθλητικών πειθαρχικών οργάνων.

    «Η συγκλονιστική καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου επιβάλλεται να ενεργοποιήσει άμεσα όλα τα αθλητικά πειθαρχικά όργανα. Και η εξέλιξή της να συμβαδίσει με τα ποινικά, που ήδη επιλαμβάνονται. Ώρα να σπάσει η ανοχή και η σιωπή τέτοιων ζοφερών συμπεριφορών και στους αθλητικούς χώρους», ήταν το μήνυμα του υφυπουργού Αθλητισμού στο Twitter.

     

    GLEARNET

    Το «μπράβο» του Σπύρου Γιαννιώτη
    Με λίγες λέξεις που έγραψε στα social media ο Σπύρος Γιαννιώτης συνεχάρη δημόσια τη Σοφία Μπεκατώρου για το θάρρος που είχε να καταγγείλει τη σεξουαλική κακοποίησή της από παράγοντα της ΕΙΟ.

    Φλίγκος

    Τα λόγια του «ασημένιου» Ολυμπιονίκη του Ρίο 2016 και υποψήφιου προέδρου της ΚΟΕ, Σπύρου Γιαννιώτη: «Μπράβο για το θάρρος Σοφία Μπεκατώρου. Τα λόγια σου δίνουν κουράγιο και δύναμη σε όλες τις Σοφίες…».

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Tράπεζες: Ο «χάρτης» των χρηματοδοτήσεων – Ποιους δανείζουν και ποιους όχι

    Το αφήγημα της πιστωτικής επέκτασης των ελληνικών τραπεζών δείχνει πέρα για πέρα αληθινό...

    Συνταγή για σπαγγέτι Αματριτσιάνα – Είναι σαν να τρώτε σε εστιατόριο βραβευμένο με Michelin

    Τα ζυμαρικά Αματριτσιάνα είναι αγαπημένα πολλών οικογενειών και είναι γνωστά για τη σάλτσα τους...

    Σε αυτό το απομονωμένο χωριό της Εύβοιας επικοινωνούν με μια μοναδική γλώσσα από σφυρίγματα – ΒΙΝΤΕΟ

    Στη νότια Εύβοια υπάρχει ένα απομονωμένο χωριό όπου εκτός από ελληνικά ομιλείται...

    Πώς το matcha έγινε ο «πράσινος χρυσός» – Από την Ιαπωνία στο TikTok

    Η Ιαπωνία καταναλώνει matcha από τον 12ο αιώνα, αλλά...