Αυγουστιάτικη πανσέληνος στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας – Μη χάσετε τις ξεχωριστές εκδηλώσεις

    Ημερομηνία:

    Το Υπουργείο Πολιτισμού και η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, διοργανώνουν και φέτος, όπως κάθε χρόνο, εκδηλώσεις σε αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικούς τόπους, μνημεία και μουσεία, σε ολόκληρη τη χώρα, με ελεύθερη είσοδο τη νύχτα της αυγουστιάτικης Πανσελήνου που θα ανατείλει την τελευταία νύχτα του Αυγούστου.

    Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τις νύχτες της Πανσελήνου (η αρχή έγινε την Τρίτη 1η Αυγούστου και η σκυτάλη θα δοθεί την Πέμπτη 31 του μηνός) σε 50 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη τη χώρα. Περιλαμβάνουν μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, εικαστικές εκθέσεις, βραδιές αστροπαρατήρησης, βραδιές όπερας κ.ά. Άλλοι 50 αρχαιολογικοί χώροι, μνημεία και μουσεία, θα υποδεχθούν το κοινό με ελεύθερη είσοδο (20.00-00.00).

    Στις 31 Αυγούστου το Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας θα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό με ελεύθερη είσοδο, χωρίς όμως διοργάνωση εκδήλωσης από 20:00 έως 24:00.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δεν τα κατάφερε η Αναστασία! “Εφυγε” στα 47 – φωτό

    Βαριά θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία του Λουτρού Αμφιλοχίας...

    Αυτός είναι ο λόγος που το δώρο που σάς κάνουν έχει πάνω το όνομά σας

    Το δώρο είναι πλέον μια προσωπική δήλωση. Στην εποχή...

    Χαράλαμπος Μπονάνος: Με την υπουργό Παιδείας στο Μεσολόγγι ΦΩΤΟ

    Η υπουργός παιδείας , φίλη Σοφια Ζαχαράκη , ήρθε...

    Δυτική Ελλάδα: Αυτοκίνητο έπεσε σε αυλάκι – φωτό

    Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην εθνική...