ΑΥΡΙΟ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ: Πως πέθανε το κοριτσάκι των 19 μηνών στην Αγία Τριάδα

    Ημερομηνία:

    Σοκ, θλίψη και απορία προκάλεσε ο αδιευκρίνιστης αιτιολογίας θάνατος μιας μικρούλας 20 μηνών, η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στο ΠΓΝΠ, την περασμένη Πέμπτη και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν θετική στην covid -19 , αλλά δεν παρουσίαζε εικόνα πνευμονίας ή αναπνευστικής ανεπάρκειας, που θα μπορούσαν να αποδοθούν στη νόσηση, ώστε να αιτιολογήσουν το γεγονός της σοβαρότατης κατάστασης της.

    Το κοριτσάκι έπαθε ξαφνικά ανακοπή οι γιατροί του Καραμανδανείου την επανάφεραν και στην συνέχεια αφού διασωληνώθηκε μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημίου Πατρών αλλά ήδη η μικρή ήταν εγκεφαλικά νεκρή.

    Στην ΜΕΘ δόθηκε πραγματική μάχη για να επανέλθει στην ζωή όμως παρά τον τιτάνιο αγώνα των γιατρών το κοριτσάκι έχασε την μάχη την Παρασκευή με αδιευκρίνιστα τα αίτια θανάτου.

    ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ

    Στο πλαίσιο αυτό διατάχθηκε νεκροψία- νεκροτομή η οποία  θα διεξαχθεί την Παρασκευή από τον Ιατροδικαστή, Ανδρέα Γκότση ώστε να αποκαλυφθούν τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο την δίχρονη μικρούλα βυθίζοντας στην θλίψη τους γονείς και το πεντάχρονο αδελφάκι της.

    ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ
    Η οικογένεια της άτυχης μικρούλας, διέμενε στην περιοχή της Αγίας Τριάδος, όπου επικρατεί θλίψη για την τραγωδία που συνέβη.

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ολονύκτιες αγρυπνίες απόψε στο Άγιο Όρος – Μοναχοί προσεύχονται μετά τον σεισμό των 5.3 ρίχτερ

    Ολονύκτιες αγρυπνίες και πανστρατιά προσευχής οργάνωσαν οι μοναχοί στο...

    10 κακές συνήθειες που κάνουν έναν άνδρα να φαίνεται (πολύ) μεγαλύτερος

    Καθώς όλοι οι άνδρες γερνάμε, είναι φυσικό να χάνουμε...

    Συνεχίζεται η θερμή εισβολή την Κυριακή -Κορυφώνεται η ζέστη του Αγίου Πνεύματος, πού θα δείξει 39άρι

    Ζεστός αναμένεται ο καιρός την Κυριακή αλλά και ανήμερα...