Αύριο το πρωί θα ξεκινήσει η διαδικασία για την λήψη οργάνων από τον 12χρονο που πνίγηκε στον Άραχθο

    Ημερομηνία:

    Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης αναμένεται να ξεκινήσει στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, η διαδικασία για την λήψη οργάνων από τον 12χρονο που έχασε την ζωή του μετά τα όσα συνέβησαν στον ποταμό ‘Αραχθο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο της ‘Αρτας και στην ΜΕΘ παίδων και εφήβων, του ΠΓΝΠ της Πάτρας.

    Μετά την απόφαση των γονιών του 12χρονου να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, ξεκίνησαν οι απαραίτητες διαδικασίες για την λήψη των κερατοειδών, του ήπατος, των νεφρών, του παγκρέατος, της καρδιάς και των πνευμόνων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, τα όργανα του 12χρονου αναμένεται να μεταμοσχευθούν σε λήπτες στην Ελλάδα, στην Ιταλία και στην Γερμανία .

    Στο μεταξύ, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο διευθυντής της ΜΕΘ παίδων και εφήβων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, Ανδρέας Ηλιάδης, «είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μία αλλοδαπή οικογένεια δωρίζει απλόχερα τα όργανα του παιδιού της σε εμάς, στην Ελλάδα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέσσερις σίγουροι τρόποι για καλύτερο σεξ

    Τα υποκείμενα αρνητικά συναισθήματα που έχουν οι γυναίκες γύρω...

    Μία νέα θεωρία στο Tik Tok θέλει τις γυναίκες να βιώνουν οργασμό κατά τη διάρκεια των κοιλιακών. Τι απαντά η ειδικός

    Μία νεά θεωρία δοκιμάζουν οι γυναίκες που χρησιμοποιούν το...

    Αυτό το νησί στη Φινλανδία απαγορεύει την είσοδο στους άντρες

    Μακριά από τα βλέμματα και τους περισπασμούς της καθημερινότητας,...

    Άγχος επίδοσης στο σεξ: Νιώθετε ότι σας βαθμολογούν στο κρεβάτι; Τι απαντά η ψυχολόγος

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ac%ce%b3%cf%87%ce%bf%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b4%ce%bf%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%b5%ce%be-%ce%bd%ce%b9%cf%8e%ce%b8%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%cf%83%ce%b1%cf%82/