Αυστραλία: Βρέθηκαν ανθρώπινα υπολείμματα μετά την εξαφάνιση 12χρονης που δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο

    Ημερομηνία:

    Τραγικά είναι τα νέα που που έρχονται από την Αυστραλία με την αστυνομία να ανακοινώνει ότι βρήκε υπολείμματα που μπορεί να ανήκουν σε μια 12χρονη, «η οποία δέχθηκε επίθεση από ένα κροκόδειλο» την ώρα που κολυμπούσε κοντά σε απομονωμένη κοινότητα στα βόρεια της χώρας.

    Η αστυνομία στην Αυστραλία, αφού ερεύνησε το χώρο, δήλωσε πως βρήκε ανθρώπινα υπολείμματα για τα οποία «πιστεύει πως ανήκουν σ’ ένα παιδί 12 ετών που φέρεται να έχει εξαφανισθεί». που δέχτηκε επίθεση από κροκόδειλο.

    Φλίγκος

    «Είναι μια σπαρακτική είδηση για την οικογένεια, την κοινότητα και όλους όσοι συμμετείχαν στις έρευνες», πρόσθεσε η ταγματάρχης Έρικα Γκίμπσον της αστυνομίας της Βόρειας Επικράτειας.

    GLEARNET

    Η 12χρονη εξαφανίσθηκε το βράδυ της Τρίτης, αφού είχε πάει να κολυμπήσει στη λίμνη Μάνγκο Κρικ, κοντά στην Παλούμπα, μια μικρή κοινότητα περίπου 350 Αβοριγίνων που βρίσκεται περίπου επτά ώρες δρόμο νοτιοδυτικά του Ντάργουιν, της πρωτεύουσας της Βόρειας Επικράτειας στην Αυστραλία.

    «Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, το παιδί δέχθηκε επίθεση από ένα κροκόδειλο», σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας της Βόρειας Επικράτειας.

    Το παιδί και η οικογένειά του είχαν επισκεφθεί τη λίμνη για διακοπές και είχε αναφερθεί πως ένας μαύρος κροκόδειλος είχε θεαθεί στη γύρω περιοχή, γνωστοποίησε η αστυνομία στο ραδιοσταθμό ABC Radio.

    Ένας κροκόδειλος 4,5 μέτρων σκοτώθηκε το 2013 αφού κυνηγήθηκε από τους κατοίκους κοντά στην Παλούμπα. Το 2017, ένας 54χρονος άνδρας είχε πέσει επίσης θύμα μη θανατηφόρας επίθεσης στην ίδια περιοχή.

    Στα μέσα Ιουνίου, ένας θαλάσσιος κροκόδειλος 3,60 μέτρων, που τρομοκρατούσε μια κοινότητα Αβοριγίνων της βόρειας Αυστραλίας επιτιθέμενος σε κατοίκους και καταβροχθίζοντας σκύλους, έγινε και ο ίδιος γεύμα σε παραδοσιακό συμπόσιο, αφού σκοτώθηκε από την αστυνομία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σοβαρό τροχαίο – ΙΧ σε αυλάκι – φωτό

    Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στα Καλύβια Αγρινίου όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος έπεσε με...

    Στάση στην Πάτρα για τον Μιχάλη Κατρίνη

    Στάση στην Πάτρα, προερχόμενος από την Ηλεία, έκανε το...

    «Olympia Forum VI»: Διάλογος για βιώσιμη ανάπτυξη

    Από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου 2025, η...

    44χρονος αποπειράθηκε να βιάσει την εν διαστάσει σύζυγό του

    Ένας 44χρονος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής (19/9) στο Αγρίνιο. Ο...