Αυστρία: Δασκάλα απολύθηκε γιατί παρέδιδε μαθήματα πολλαπλού οργασμού στο διαδίκτυο

    Ημερομηνία:

    Μια δασκάλα δημοτικού από την Αυστρία έχασε τη δουλειά της εκπαιδευτικού επειδή είχε παράλληλα και άλλη εργασία. Η 47χρονη Monika Rahel Ring παρέδιδε διαδικτυακά μαθήματα σε ενήλικες και τους «μάθαινε» πώς θα καταφέρουν να έρθουν σε πολλαπλό οργασμό. Μάλιστα αποκαλούσε τον εαυτό της «Πάπισσα του οργασμού».

    Η παράλληλη εργασία της όμως δεν άρεσε στο σχολείο όπου εργαζόταν με αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά της. Η ίδια διαμαρτύρεται για την απόλυσή της την οποία θεωρεί άδικη και αδικαιολόγητη. Ο δικηγόρος της μετά την απόφαση του σχολικού συμβουλίου είπε: «Θα πίστευα ότι ένα σχολικό συμβούλιο στον 21ο αιώνα θα ήταν λίγο πιο φωτισμένο».

    Η Ring διαφήμιζε τις υπηρεσίες της στο TikTok και στο Facebook λέγοντας πώς έχει τον τρόπο να βελτιώσει τη σεξουαλική ζωή των ενδιαφερόμενων.

    Δουλειά της όπως είπε είναι να «προπονεί 45άρηδες και άνω να έχουν μια συναρπαστική σεξουαλική ζωή με πολλαπλούς οργασμούς».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγριογούρουνο έκοβε βόλτες στο Περιστέρι

    Την πρώτη φορά που ένα αγριογούρουνο εθεάθη στο Περιστέρι ήταν τον περασμένο Αύγουστο...

    Μία ανάσα πριν το μαιευτήριο η γνωστή ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της

    Η Κύπρια ηθοποιός, Χριστίνα Κυριάκου είναι μια ανάσα πριν φέρει στον...

    Ψωμί: Οι εκτιμήσεις για τις τιμές στους φούρνους

    Δεν αναμένεται να αυξηθεί το προσεχές διάστημα η τιμή...

    Πάτρα: Δεύτερο χτύπημα για την οικογένεια Λιόπετα – Μετά τον Δημήτρη στα 27, “έφυγε” η Δήμητρα στα 26

    Βαρύ πένθος για την οικογένεια Λιοπέτα, η οποία μέσα...