Αυτά είναι τα 14 κόμματα που “έκοψε” ο Αρειος Πάγος

    Ημερομηνία:

    Από τις συνολικά 50 υποψηφιότητες που είχαν δηλώσει συμμετοχή στις εκλογές, οι 14 “κόπηκαν” από τον Άρειο Πάγο, σύμφωνα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης (2.05.2023).

    Σύμφωνα με την απόφαση των 10 αρεοπαγιτών του Α1 πολιτικού τμήματος του Αρείου Πάγου στις εκλογές δε θα συμμετέχουν οι «Έλληνες» του Δημήτρη Μιχάκη, καθώς δεν είχαν συγκεντρώσει τις 200 υπογραφές που απαιτούνταν για τη συμμετοχή, αλλά και το «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ» του Νίκου Νικολόπουλου που δεν κατάφερε να υποβάλλει τα ψηφοδέλτια του κόμματος του εντός προθεσμίας.

    Ειδικότερα, εκτός εκλογών μένουν οι εξής συνδυασμοί:

    ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» -ΕΛΛ. ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ, ΕΥ – ΚΙΝΗΣΗ, ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΛΑΪΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ (Λ.ΕΥ.ΚΟ), ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ (Ε.Λ.Κ.Σ.Ι.), Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ- ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΦΙΛΟΝΟΜΗ ΔΗΜΕΓΕΡΣΙΑ, Πατριωτική Ένωση Πρόδρομος – Εμφιετζόγλου, Πατρίδα – Αφροδίτη Λατινοπουλου, Πράσινο και Μωβ, Μαζί.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Εστία μόλυνσης το συντριβάνι στα Ψηλαλώνια – ΦΩΤΟ

    Δεν είναι μόνο που δεν λειτουργεί και είναι σε...

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Τάκος με κιμά και λαχανικά

    Για τα τάκος με κιμά Προθερμαίνουμε πρώτα το φούρνο στους...

    Η τύχη των φυλών της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής

    Τον 16ο αιώνα ξεκίνησε η αποικιοκρατία της Ευρώπης στην...

    Ο σκληρός ανταγωνισμός της ελληνικής ναυτιλίας με Κίνα και Ιαπωνία

    Με τη φράση «μόνη της και όλοι τους» θα...
    Best Shop