flamis.gr
Αληθινές ειδήσεις από την Πάτρα με το κύρος έγκριτων δημοσιογράφων. Έκτακτη επικαιρότητα και τα τελευταία νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο!

Αυτά είναι τα σοβαρότερα λάθη που μπορεί να κάνετε στη διάρκεια του σεξ

Η βιομηχανία του κινηματογράφου έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την αντίληψή μας για το σεξ. Άλλες φορές θετικά και άλλες όχι.

Υπάρχουν στιγμές που δυσκολευόμαστε να αναγνωρίσουμε τι είναι αληθινό και τι όχι, ενώ έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πώς όλα γίνονται τέλεια και χωρίς λάθη.

Η πραγματικότητα, όμως, δεν είναι έτσι. Υπάρχει άγχος, άβολα συναισθήματα και πολλές δεύτερες σκέψεις για το σώμα και την απόδοσή μας. Εργαζόμενες στη βιομηχανία πορνό μοιράζονται με το sheknows τα λάθη που μπορεί να κάνουμε στο κρεβάτι και πώς θα μπορούσαμε να τα σταματήσουμε.

Δεν αναζητάτε feedback

«Όπως ακριβώς συμβαίνει και στον εργασιακό σου χώρο, έτσι και στο κρεβάτι σου πρέπει να ξέρετε αν η απόδοσή σας είναι καλή και έχει αποτελέσματα», λέει η πρωταγωνίστρια σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου, Joanna Angel.

Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική στη διάρκεια του σεξ και μπορεί να σας ανεβάσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση.

«Ορισμένοι άνθρωποι δεν είναι τόσο έμπειροι και μπορεί να μην ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και πώς, οπότε κοίτα τον σύντροφό σου στα μάτια, ανακάλυψε τι τον κάνει να χαμογελά και να περνά καλά και απολαύστε μαζί τις στιγμές αυτές», προτείνει η Angel.

Αφήνετε πάντα τον έλεγχο στον άλλο

Κάθε ζευγάρι αναπτύσσει τους δικούς του κώδικές επικοινωνίας και τους δικούς του ρυθμούς στη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Η Julia Ann, η οποία συμμετέχει σε ταινίες πορνό, τονίζει ότι το κλειδί για αμοιβαία απόλαυση έχει να κάνει και με την κυριαρχία στο κρεβάτι.

«Το να αναλαμβάνεις πού και πού πρωτοβουλία θα μπορούσε να κάνει τον σύντροφό σου να νιώσει πιο θελκτικός και πιο σέξι».

Υποτιμάτε τα προκαταρκτικά

Για ορισμένους ανθρώπους, τα παιχνίδια πριν το σεξ είναι απαραίτητα για να έρθει η κορύφωση. Για άλλους είναι απλώς χάσιμο χρόνου.

«Εμένα με βοηθούν να χαλαρώσω και να συνδεθώ με τον άλλο», λέει η Julia Ann και προτείνει να μιλάς με τον σύντροφό σου και να του λες τι και πώς σε ανάβει όταν χρησιμοποιεί τα χέρια ή το στόμα του.

Σκοπός είναι να εξηγήσεις τι σε κάνει να νιώθεις πιο σέξι και τι σου αρέσει πιο πολύ, για να το ευχαριστηθείς.

Ανησυχείτε για την εικόνα σας

Τα πρότυπα που δημιουργούν οι ταινίες πορνό δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το να επικεντρωθείτε στο πώς μοιάζει το σώμα σας ή στο τι σκέφτεσαι ο σύντροφός σας εκείνη τη στιγμή θα σας κάνει απλώς να μην περάσετε καλά.

«Το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ήταν που δεν άφηνα τον εαυτό μου να χαλαρώσει και δεν έλεγα στον εραστή μου τι μου αρέσει. Ανησυχούσα για το πώς φαίνομαι ή αν αυτό που κάνω του αρέσει, ενώ εκείνος δεν ήξερε τίποτα για όλα αυτά. Εξωτερίκευσε τις ανάγκες σου, ακόμα κι αν δεν νιώθεις πολύ άνετα», λέει η Julia Ann.

Αποφεύγετε την επαφή με τα μάτια

Η Tasha Reign εργαζόμενη στη βιομηχανία πορνό λέει ότι η επαφή με τα μάτια θα κάνει τη στιγμή πιο ιδιαίτερη και θα σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

«Είναι πολύ σημαντικό να ζούμε τη στιγμή και να χαλαρώνουμε. Η οικειότητα δεν επιτυγχάνεται απλώς με τη διείσδυση, αλλά μέσω της επαφής σε πνευματικό επίπεδο. Κοιταχτείτε στα μάτια. Ακούστε και νιώστε ο ένας τον άλλο».

ypen