Αυτή είναι η 56χρονη τραπεζική υπάλληλος που “έφυγε” από μηνιγγίτιδα

    Ημερομηνία:

    Οι αρχικές εκτιμήσεις για την αιτία θανάτου της 56χρονης τραπεζικής υπαλλήλου στον Πύργο φαίνεται να επιβεβαιώνονται, καθώς διαπιστώθηκε πως προσβλήθηκε από κεραυνοβόλο μηνιγγίτιδα, το ίδιο στέλεχος που είχε μολύνει και τον νεαρό φοιτητή στην Πάτρα.

    Οι γιατροί την διασωλήνωσαν αμέσως και την εισήγαγαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου δυστυχώς κατέληξε το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

    Μετά την επιβεβαίωση της διάγνωσης, ενημερώθηκαν άμεσα οι συγγενείς της 56χρονης, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε, καθώς και οι συνάδελφοί της, ώστε να λάβουν την απαραίτητη χημειοπροφύλαξη. Η άτυχη γυναικα ήτνα μητέρα δύο παιδιών που και τα δύο είναι φαντάροι.

    Η τραγική αυτή εξέλιξη έχει προκαλέσει ανησυχία στην τοπική κοινωνία, ενώ οι υγειονομικές αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση για την πρόληψη περαιτέρω κρουσμάτων.

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιωάννινα: 193 κιλά κάνναβης κατασχέθηκαν από εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο μετά από καταδιώξη (εικόνες)

    Στην κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος...

    ΜΟΥΡΤΖΟΥΚΟΥ: Τι έδειξε η ψυχιατρική εξέταση για την serial killer

    Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως μέσα από ένα αποκλειστικό...

    Καιρός αύριο: Πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές

    Βροχερός θα είναι ο καιρός αύριο 28η Οκτωβρίου σύμφωνα με την...