Αυτή είναι η μόνη τροφή που δεν πρέπει να καταναλώσεις πριν το σεξ

    Ημερομηνία:

    Για τους περισσότερους ανθρώπους, το σεξ έχει πολλές ομοιότητες με το φαγητό. Αρχικά καλύπτουν και τα δύο κάποια ανάγκη μας και κυρίως είναι απολαυστικά. Ιδιαίτερα για εκείνους που τιμάνε παραπάνω το φαγητό και ειδικά το κρέας θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι το σεξ και η όρεξη δεν μπορούν να αλληλοσυμπληρώνονται.

     

    Δεν έχει να κάνει ότι μετά το φαγητό σε πιάνει υπνηλία ή ότι δυσκολεύεσαι να… κινηθείς, αλλά για κάποιο άλλο λόγο που θα συμφωνήσετε οι περισσότεροι.

    Στο σεξ καλώς ή κακώς βρίσκονται δύο άτομα και όπως και να έχει αν δεν το βρίσκουν αμφότεροι απολαυστικό τότε δεν λειτουργεί σωστά.

    Και ο λόγος πολλές φορές είναι μια αγαπημένη τροφή των αντρών (και όχι μόνο) την οποία τυχαίνει να έχουν καταναλώσει μέσα στη μέρα η οποία όσο απολαυστική ήταν κατά την κατανάλωσή της, άλλο τόσο βασανιστική θα τους βγει στο κρεβάτι την ώρα της πράξης.
    Ποια είναι αυτή;

    Πρόκειται για την μπριζόλα και ειδικά το κόκκινο κρέας

    Σύμφωνα με επιστημονικές αποδείξεις αυτή είναι γεμάτη πρωτεΐνες, ψευδάργυρο και άλλα στοιχεία, όμως ανήκει σε ένα είδος διατροφής που, όπως έχει αποδειχτεί, επηρεάζει αρνητικά την κυκλοφορία του αίματος και την ανδρική σεξουαλική λειτουργία.

    Ταυτόχρονα όμως αντί να την κάνει να κολλήσει πάνω σου, ενδέχεται από τη μπόχα να τη διώξει από το κρεβάτι.

    Η κατανάλωσή του δημιουργεί μια κάθε άλλο παρά ελκυστική οσμή στο ανδρικό σώμα, η οποία απωθεί τις γυναίκες.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επίδομα θέρμανσης: Τι ισχύει για καυσόξυλα και πέλετ – Τι πρέπει να προσέξετε στην αγορά τους

    Η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης 2025-2026 τέθηκε σε λειτουργία, δίνοντας...

    Σε τροχιά προς τη Σελήνη ο «διαστημικός καταστροφέας»: Ανησυχία για τον επικίνδυνο αστεροειδή – Μπορεί να εξουδετερωθεί με πυρηνικά;

    Ανησυχία προκαλεί στους επιστήμονες ο αστεροειδής 2024 YR4, καθώς σύμφωνα με...

    Επίδομα θέρμανσης: Οι παγίδες και τα λάθη που «καίνε» τους δικαιούχους

    «Φωτιά» έχει πάρει η πλατφόρμα myΘέρμανση της ΑΑΔΕ. Τα νοικοκυριά...

    Η βαθμολογία της GBL μετά τις νίκες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην 7η αγωνιστική

    Ο Ολυμπιακός έκανε το 7/7 στην GBL κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας και βρίσκεται...