Αυτή είναι η νέα σύμβουλος του Νεκτάριου Φαρμάκη! Μιλάει 6 γλώσσες!

    Ημερομηνία:

    Η ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος της Δυτικής Ελλάδας αποτελεί σημαντική προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής που υλοποιείται μέσα από την ανάπτυξη σύγχρονων εργαλείων τα οποία αποκτά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και από τη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκά προγράμματα.

    Προκειμένου αυτή η προσπάθεια να μεγιστοποιηθεί, η Περιφερειακή Αρχή συνεργάζεται με πρόσωπα που μοιράζονται το ίδιο όραμα, διαθέτουν ειδικές γνώσεις στο αντικείμενο κι έχουν εμπειρία στο στρατηγικό σχεδιασμό για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

    Στο πλαίσιο αυτό, με απόφαση του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη η Δρ Νάντια Ασκούνη αναλαμβάνει καθήκοντα ειδικής συμβούλου του Περιφερειάρχη σε θέματα πολιτισμού, πολιτιστικής διπλωματίας και διαχείρισης.

    Η συνεργασία επισημοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, στη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Περιφερειάρχη.

    Η Δρ Νάντια Ασκούνη είναι μουσειολόγος με ειδίκευση στην πολιτιστική διπλωματία. Υλοποιεί μουσειολογικές μελέτες και πολιτιστικά πρότζεκτ στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μιλάει έξι ξένες γλώσσες. Είναι παντρεμένη κι έχει ένα γιο 9 χρόνων.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σαντορίνη: Πάγωμα κρατήσεων και ακυρώσεις έως 50%

    Στην εξομάλυνση του φαινομένου των σεισμικών δονήσεων και στη...

    Νύχτα τρόμου για την κόρη του Βασίλη Κοκοτσάκη

    Αντιμέτωπη με ένα έντονο περιστατικό ήρθε η κόρη του τεχνικού...

    Βασίλης Καλογήρου: Η φαρμακευτική ουσία που βρέθηκε

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Βασίλη...
    Best Shop