Αυτή είναι η παρέα της Φαίης Σκορδά: Βουράκης, Κωνσταντάρας, Λαζάρου, Φραγκάκη

    Ημερομηνία:

    Πολλά ονόματα γράφτηκαν και πολλά περισσότερα ακούστηκαν στο τηλεοπτικό παρασκήνιο. Τελικά όμως, η ομάδα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Φαίης Σκορδά έκλεισε οπότε μην δίνετε μεγάλη σημασία στα ονόματα που θα… ακούγονται από εδώ και πέρα!

    Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς στο newsit.gr, στην εκπομπή της τη νέα σεζόν η Φαίη Σκορδά θα καλημερίζει… καλησπερίζει… στις 12 το μεσημέρι τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ έχοντας καθημερινά στην παρέα της τον Άγγελο Βουράκη που όπως έχω αναφέρει πολλές φορές παραμένει στην εκπομπή της και τη Μάρτζυ Λαζάρου που ανήκει ήδη στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

    GLEARNET

    Οι δύο νέες αφίξεις έρχονται… παρέα, αφού όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ έχει κλείσει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, αλλά τώρα έκλεισε και η Μαρία Φραγκάκη με την οποία ήταν μαζί στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, στο ΟΡΕΝ.

    Έτσι λοιπόν τη νέα σεζόν η παρέα της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ θα είναι… αλφαβητικά για να μην παρεξηγηθεί κανείς… ο Άγγελος Βουράκης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Μάρτζυ Λαζάρου και η Μαρία Φραγκάκη.

    Αρχές Σεπτεμβρίου λοιπόν το Μεσημέρι Μου (μην το «δέσετε» ως τίτλο… πλάκα κάνω!) θα είναι στον αέρα του ΣΚΑΪ περιμένοντας καθημερινά τους τηλεθεατές…!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πονούσε στο σεξ και ανακάλυψε ότι έχει δύο κόλπους – Η σπάνια πάθηση που έχει μία στις 30.000 γυναίκες! (ΦΩΤΟ)

    Μια γυναίκα πονούσε απίστευτα κάθε φορά που έκανε σεξ, μέχρι που ανακάλυψε...

    Σεξ: Ποιοι άνδρες δυσκολεύονται να απολαύσουν την ερωτική συνεύρεση

    Τα πρόσφατα ευρήματα που δημοσιεύονται στο Psychology & Sexuality δεν είναι...

    Αυγά: Aυτός είναι ο πιο υγιεινός τρόπος για να τα τρώτε, σύμφωνα με μελέτες – Η αλήθεια για τον κρόκο

    Τα αυγά είναι μια υγιεινή και θρεπτική τροφή που μπορεί να...

    Μητέρα δύο παιδιών έφυγε από τη ζωή αφήνοντας σημείωμα

    Η 43χρονη με καταγωγή από τη Βοιωτία, εργαζόταν σε...