Αυτή είναι η συμβολαιογράφος που βρέθηκε νεκρή έξω από το σπίτι της! Στο Ρίο η σορός της για νεκροψία

    Ημερομηνία:

    Σε συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές στη Ζάκυνθο μετά τον θάνατο μίας 69χρονης συμβολαιογράφου που εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Τετάρτης έξω από το σπίτι της στο Κρυονέρι. Πρόκειται για την γνωστή συμβολαιογράφο Μαρία παπαδάτου – Τερτσέτη, 69 ετών, σύζυγο του αειμνήστου δικηγόρου Ζακύνθου Γιάννη Παπαδάτου και μητέρας δύο παιδιών επίσης δικηγόρων.

    Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ  από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής συνάγεται το συμπέρασμα πως το πιθανότερο είναι να πρόκειται για έγκλημα.
    Και αυτό γιατί η γυναίκα εντοπίστηκε στα σκαλοπάτια της εισόδου του σπιτιού της, κοντά στο αυτοκίνητό της, μέσα σε λίμνη αίματος, και έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον αριστερό μηρό. Το σενάριο λοιπόν που εξετάζεται μέχρι στιγμής ως το πιθανότερο είναι να πρόκειται για ληστεία μετά φόνου.

    Τη γυναίκα εντόπισε ο γιος της, δικηγόρος, περίπου στις 10:25 σήμερα το πρωί, ενώ η έρευνα της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση της υπόθεσης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η σορός της μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία.

     

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Career catfishing: Tο νέο trend που ταλαιπωρεί τους εργοδότες

    Δεν φανταζόσουν ποτέ ότι θα μπορούσες να κάνεις καριέρα…...

    Άγριος ξυλοδαρμός ανήλικης από συμμαθήτριά της – Βίντεο ντοκουμέντο

    Το MEGA φέρνει στη δημοσιότητα βίντεο ντοκουμέντο από τις...

    Ομαδικός βιασμός γυναίκας μπροστά στα μάτια του συντρόφου της

    Ο ομαδικός βιασμός μια γυναίκας μπροστά στα μάτια του...

    Γιώργος Μακρής: Οι ιερείς ας κάνουν κουμάντο στη δική τους επιχείρηση, έμαθα ότι μας «μικροαφόρισαν»

    Ο Γιώργος Μακρής, ο οποίος συμμετέχει στην παράσταση “Η κληρονομιά μας”,...
    Best Shop