Αυτή την ώρα η μεταγωγή της Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό

    Ημερομηνία:

    Σε ειδικό κελί στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού μεταφέρεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρίθηκε χθες ομόφωνα προφυλακιστέα για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

    Μετά από μια μαραθώνια απολογία περίπου 5 ωρών, στη διάρκεια της οποίας η κ. Πισπιρίγκου αρνήθηκε τις κατηγορίες, η 33χρονη φερόμενη ως δράστις θα προαυλίζεται μόνη της και συγκεκριμένες ώρες, προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δεχθεί επίθεση από τις συγκρατούμενές της, αφού το κλίμα εναντίον της περιγράφεται ήδη ως εκρηκτικό στις γυναικείες φυλακές.

    Η μεταγωγή της ξεκίνησε λίγο μετά τις 8.30, ενώ τα μέτρα ασφαλείας στον Κορυδαλλό είναι αυξημένα καθώς η 33χρονη είναι «κόκκινο πανί» για τις συγκρατούμενές της.

    Σύμφωνα με τους δικηγόρους της, η κατηγορούμενη ξέσπασε σε κλάματα, όταν ενημερώθηκε για την προφυλάκισή της, καθώς δεν αποδέχτηκε καμία κατηγορία ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας, δηλώνοντας αντίθετα πως «επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματός μου, για όλους όσους με κατέστησαν κατηγορούμενη στα μάτια όλης της κοινωνίας, προφανώς για να συγκαλύψουν τις δικές τους ευθύνες για την απώλεια της ζωής της θυγατέρας μου».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επίδομα αδείας 2025: Οι δικαιούχοι – Τι αλλάζει με το νέο Εργασιακό νομοσχέδιο

    Οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα που πληρώνονται με τον...

    Κουμπάρα σε γάμο στην Κρήτη η Σάσα Μπάστα -Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

    Μια ξεχωριστή στιγμή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους...

    Συναγερμός για γονική αρπαγή δύο παιδιών από το Βέλγιο – Πιθανόν βρίσκονται στην Πάτρα – Πότε έφθασαν στην Αχαϊα

    Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε από τον συνεργαζόμενο φορέα της...

    UEFA: Έρχεται μεγάλη αλλαγή στις νοκ άουτ φάσεις -Τι αλλάζει σε Champions League, Europa και Conference

    Μία σημαντική αλλαγή στη νοκ άουτ φάση των ευρωπαϊκών...