Αυτό είναι το Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη – ΔΕΙΤΕ ΠΙΝΑΚΕΣ

    Ημερομηνία:

    Στη δημοσιότητα έδωσε το πόθεν έσχες του, όπως είχε προαναγγείλει, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη, ενόψει των ευρωεκλογών της Κυριακής (9.6.24).

    Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του, το οποίο έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης. Παράλληλα, δημοσιοποίησε και την περιουσιακή κατάσταση του συζύγου του Τάιλερ Μακμπέθ.

    Στο έγγραφο αναφέρεται πως το 2023 ο Στέφανος Κασσελάκης είχε εισοδήματα ύψους 1,9 εκατ. ευρώ, καταθέσεις 20,1 χιλ. ευρώ, δανειακές υποχρεώσεις ύψους 1,69 εκατ. ευρώ, συμμετοχές σε επιχειρήσεις που αντιστοιχούν σε 670,9 χιλ. Ενώ σε επενδυτικά προϊόντα έχει τοποθετημένα 2,8 εκατ. ευρώ.

    Αυτό είναι το Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη - ΔΕΙΤΕ ΠΙΝΑΚΕΣ

    Αυτό είναι το Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη - ΔΕΙΤΕ ΠΙΝΑΚΕΣ

    «Σας καταθέτω σήμερα την πιο βαθιά μου αλήθεια» σημείωσε και κάλεσε το γραφείο του να στείλει το Εxcel με τα εισοδήματά του για το 2023 στο Μαξίμου για να βρει τρόπο κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δείξει τα δικά του στοιχεία και να τα δημοσιοποιήσει πριν από τις ευρωεκλογές.

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τόνισε ότι τα περιουσιακά στοιχεία αφορούν και τον ίδιο και τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ.

    «Το λέω για τα πληρωμένα πιστόλια του Μαξίμου που ετοιμάζονται να τον χτυπήσουν. Δεν πολιτεύεται. Δεν σας φταίει σε τίποτα. Εδώ χτυπήστε! Εδώ, εμένα», υπογράμμισε.

    «Βλέπετε να έχω συμμετοχή σε δύο εταιρείες. Η μία από αυτές, η αλλοδαπή, μεταβιβάστηκε στις αρχές του 2024, αμέσως μόλις πληροφορήθηκα ότι δεν μου επιτρέπει να κατέχω αλλοδαπή εταιρεία ο ελληνικός νόμος», επισήμανε.

    «Η δική μου Αριστερά δεν είναι στο πορτοφόλι μου, είναι στην ψυχή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    newsit.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    5 παραλίες στην Κορινθία -Πεντακάθαρα νερά και απέραντες αμμουδιές

    Ο νομός Κορινθίας προσφέρει πολλές επιλογές για κολύμπι, από τις παραλίες...

    Πώς είναι σήμερα το «κοριτσάκι» του Εξορκιστή

    Μπορεί να έχουν περάσει πέντε δεκαετίες από τότε που...

    Η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα έγινε 22 ετών – Η ανάρτηση που έκανε η Μις Κόσμος, δείτε φωτογραφίες

    Μία ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή για την Ειρήνη Σκλήβα,...

    Το μυστήριο για το ταξίδι (ή όχι) του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στην Κεφαλονιά

    Ένα μυστήριο φαίνεται ότι καλύπτει το φημολογούμενο ταξίδι του πρίγκιπα...