Αυτοί είναι οι 4 περιπατητές με το σκυλάκο που έσωσε η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας! Αποκλειστικό βίντεο από τη διάσωση

Ημερομηνία:

Στις Αρχές σήμανε συναγερμός αργά χθες το βράδυ, για τον απεγκλωβισμό των τεσσάρων πεζοπόρων (δύο ανδρών και δύο γυναικών) αλλά και ενός σκύλου. Είχαν αποκλειστεί σε δύσβατο σημείο, στο φαράγγι Σιπρένι, στην περιοχή του Πανόπουλου Ηλείας.

Η ομάδα των πεζοπόρων, με καταγωγή από την Αθήνα, εγκλωβίστηκε στο φαράγγι, λόγω της απότομης αύξησης της στάθμης του νερού, μετά από έντονη βροχόπτωση στην περιοχή. Ουσιαστικά εγκλωβίστηκαν σε ένα ρέμα.

Ειδοποίησαν τις Αρχές με τα κινητά τους τηλέφωνα και άμεσα στήθηκε η επιχείρηση για την διάσωσή τους, με την συμμετοχή πυροσβεστών και ανδρών της ΕΜΑΚ.

Η περιοχή ήταν ιδιαίτερα δύσβατη, ενώ την επιχείρηση δυσκόλευε και το γεγονός ότι ήταν νύχτα. Οι διασώστες κατάφεραν μετά από λίγη ώρα, να εντοπίσουν και να απεγκλωβίσουν τους πεζοπόρους, δίνοντας αίσιο τέλος στη νυχτερινή τους περιπέτεια.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Σούπερ μάρκετ: Ποιος θα επικρατήσει στη μάχη των 16 δισ. ευρώ; (γραφήματα)

Έξι ποσοστιαίες μονάδες μεριδίου αγοράς έχει κερδίσει ο Σκλαβενίτης...

Σχεδόν μισό εκατ. ευρώ η μέση τιμή ενός καινούριου σπιτιού 100 τ.μ. στην Αττική (γραφήματα)

Στις 456.000 ευρώ διαμορφώνεται πλέον το ενδεικτικό κόστος αγοράς...

Τι θα συμβεί με τα κρυπτονομίσματα που έκλεψαν οι χάκερ από τη Binance – Μέσα σε 20 λεπτά πήραν $6,3 δισ.

Μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις ασφάλειας στην...