Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στη Μαδρίτη – Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες

    Ημερομηνία:

    Δύο άνδρες ηλικίας 72 και 81 ετών έχασαν τη ζωή τους το μεσημέρι της Πέμπτης, αφού παρασύρθηκαν από όχημα που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα σε δρόμο στη Μαδρίτη, την ώρα που ο οδηγός προσπαθούσε να διαφύγει από αστυνομική καταδίωξη, ανέφεραν πηγές της αστυνομίας και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στην El Pais.

    Το γεγονός προκάλεσε επίσης πέντε ελαφρούς τραυματισμούς. Οι δύο άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους εμβολίστηκαν σε δύο διαφορετικά σημεία του πεζοδρομίου, ενώ οι ερευνητές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο τρομοκρατικού κινήτρου. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι στο αυτοκίνητο βρίσκονταν τρία άτομα, τα δύο εκ των οποίων συνελήφθησαν, ενώ το τρίτο έχει διαφύγει.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες της El Mundo, οι δράστες του δυστυχήματος είναι μια ομάδα ανθρώπων που έχουν ως στόχο την κλοπή καταλυτών. Διέσχιζαν την πόλη Λεγανιές με μια καφέ Mercedes C-Class, όταν περίπολος της Πολιτοφυλακής του εντόπισε να κινούνται ύποπτα. Κατόπιν, έλεγξαν τις πινακίδες κυκλοφορίας και ανακάλυψαν ότι το όχημα ήταν καταζητούμενο για συμμετοχή σε κλοπή καταλυτών.

    Φλίγκος

    Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα για έλεγχο, ωστόσο ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε. Ακολούθησε καταδίωξη και το όχημα εισήλθε στη Μαδρίτη μέσω της Paseo de Extremadura, όπου σημειώθηκε το δυστύχημα, καθώς παραβίασε τους σηματοδότες και παρέσυρε τους πεζούς.

    Μια μάρτυρας τόνισε ότι το αυτοκίνητο απέφυγε πολλά οχήματα  στον κεντρικό δρόμο της περιοχής Paseo de Extremadura πριν χτυπήσει τα θύματα. «Ερχόταν με τρομερή ταχύτητα», δήλωσε η γυναίκα.

    Η κίνηση στον κεντρικό δρόμο της Paseo de Extremadura, όπου σημειώθηκε το δυστύχημα, αποκλείστηκε προσωρινά από την αστυνομία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το “ανέκδοτο” με τα υδροπλάνα! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%ce%ad%ce%ba%ce%b4%ce%bf%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%85%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%ac%ce%bd%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%b9/

    ΠΑΤΡΑ: Αυτοί είναι οι δράστες του εμπρησμού στο κατάστημα της Ηρώων Πολυτεχνείου! ποιος τους πλήρωσε;

    Για δεύτερη φορά μέσα σε χρονικό διάστημα λίγων εβδομάδων,...

    ΠΑΤΡΑ: Τροχαίο με ποδηλάτη στη Βενιζέλου

    Τροχαίο σημειώθηκε χθες το βράδυ, στην Ελευθερίου Βενιζέλου, στην...

    ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ: Κομμάτια μπετό από δύο πολυκατοικίες κατέρρευσαν χθες το πρωί!

    ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΤΙΡΙΑ   Δεν σταματά ο “εφιάλτης”...