Αυτοκτόνησε με φρικτό τρόπο – Έβαλε τα φίδια του να τον δαγκώσουν για να μην συλληφθεί

    Ημερομηνία:

    Ένας άνδρας στην Νότια Αφρική αυτοκτόνησε βάζοντας το χέρι του σε κλουβί με δύο δηλητηριώδη φίδια το ένα εκ των οποίων ήταν κόμπρα Ινδοκίνας. Ο Μάριους Τζούμπερτ, 28 ετών ήταν ένοπλος φύλακας, αλλά εκτός από αυτό το επάγγελμα έκανε ακόμα ένα.

    Ήταν λαθρέμπορος άγριων ζώων. Σύμφωνα με τις αρχές ο αυτόχειρας διακινούσε σπάνια ζώα σε όλον τον κόσμο και επρόκειτο να συλληφθεί. Αντί να συλληφθεί όμως προτίμησε να αυτοκτονήσει βάζοντας το χέρι του στο κλουβί με τα φίδια που κατείχε παράνομα.

    Φλίγκος
    Αυτοκτόνησε με φρικτό τρόπο – Έβαλε τα φίδια του να τον δαγκώσουν για να μην συλληφθεί
    Ο Μάριους Τζούμπερτ την ώρα της δουλειάς.

    Ο ένοπλος φρουρός συνειδητοποίησε ότι η αστυνομία επρόκειτο να τον συλλάβει επειδή είχε ανακαλύψει το λαθρεμπόριο άγριων ζώων που έκανε και η ποινή που αντιμετώπιζε γι αυτό ήταν 25 χρόνια κάθειρξη. Έτσι, αντί να περάσει μια μεγάλη περίοδο στην φυλακή, προτίμησε να δώσει τέλος στην ζωή του και μάλιστα την ώρα που η αστυνομία ήταν παρούσα στο σπίτι του.

    GLEARNET

    Ο Τζούμπερτ ήταν παντρεμένος και οι εργοδότες του τον θεωρούσαν “υποδειγματικό υπάλληλο”. Ωστόσο είχε ποινικό μητρώο, έχοντας μείνει στην φυλακή, καθώς είχε συλληφθεί για διάρρηξη και κλοπή.

    Συνειδητοποίησε λοιπόν ότι η αστυνομία ερευνώντας το σπίτι του θα ανακάλυπτε την παράνομη δραστηριότητά του και θα τον κατηγορούσε για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία της Άγριας Ζωής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συγκλονισμένος ο Νεκτάριος Φαρμάκης

    Η απώλεια του Άρη Τηλιγάδη μας συγκλονίζει όλους. Υπήρξε φίλος...

    Πάτρα: Ο Στέλιος Αποστολόπουλος για τον “γάτο”

    Έφυγε ο “Γάτος”… Τα τελευταία χρόνια είχαμε έρθει αρκετά κοντά.Ερχόσουν...

    Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στον γύρο και στο ντονέρ

    Ντονέρ ή γύρος; Δύο street food με αρκετές διαφορές, αλλά κοινή...

    Aντιγήρανση: Με ποιες φυτικές ενώσεις συνδέεται;

    Γνωρίζατε ότι η αντιγήρανση περνάει από το πιάτο σας;...