Αυτός είναι ο 18χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε 19 μαθητές και δύο δασκάλους σε δημοτικό σχολείο του Τέξας

    Ημερομηνία:

    Συγκλονισμένες είναι οι ΗΠΑ από το μακελειό στο Τέξας, όταν ένας 18χρονος εισέβαλε σε δημοτικό σχολείο στο Ουβάλντε και πυροβόλησε και σκότωσε 19 μαθητές και δυο δασκάλους.

    Σύμφωνα με τις αρχές οι οποίες εξακολουθούν να ερευνούν τα αίτια της τραγωδίας, ο Σαλβαδόρ Ράμος, όπως αναγνωρίστηκε ο δράστης της μαζικής επίθεσης στο Δημοτικό Σχολείο Ρομπ, είχε στείλει μήνυμα σε άγνωστό που ανέφερε ότι «πρόκειται να το κάνω», λίγες ώρες πριν την επίθεση του.

    ραμος1

     

    Ο Ράμος, ο οποίος πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από αστυνομικούς, φοιτούσε στο γυμνάσιο της πόλης και πριν την επίθεση στο δημοτικό είχε πυροβολήσει τη γιαγιά του η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

    ramos

     

    Μια φωτογραφία με δύο τουφέκια τύπου AR15 εμφανίστηκε σε έναν λογαριασμό στο Instagram συνδεδεμένο με τον ύποπτο δολοφόνο του Ουβάλντε μόλις τρεις ημέρες πριν από τη σφαγή της στο δημοτικό σχολείο Ρομπ.

    ραμος2

    Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε ως ιστορία με το όνομα χρήστη “salv8dor_”. Πολλοί συμμαθητές επιβεβαίωσαν ότι ο λογαριασμός ανήκε στον ύποπτο ένοπλο Σαλβαδόρ Ράμος. Ο γερουσιαστής της πολιτείας του Τέξας Γκουτιέρες είπε στο CNN ότι ο Ράμος, ο οποίος έγινε 18 ετών πριν από λίγες ημέρες, αγόρασε δύο τουφέκια εφόδου στα γενέθλιά του. Δεν είναι ξεκάθαρο αν χρησιμοποιήθηκαν στη σφαγή της Τρίτης.

    ραμος3

    Η σελίδα TikTok του Ράμος έχει μόνο μία ανάρτηση – ένα κλιπ ενός παιχνιδιού για κινητά του Subway Surfers. Το βιογραφικό κάτω από την φωτογραφία του προφίλ του γράφει: «Τα παιδιά να φοβούνται».

    Ο Σαλβαδόρ Ράμος, δούλευε σε ένα τοπικό Wendy’s, σύμφωνα με τον διευθυντή του εστιατορίου.

    Ο Άντριαν Μέντες, μάνατζερ στο Wendy’s, είπε ότι ο Ράμος ήταν «ήσυχος και δεν συναναστρεφόταν με τους άλλους υπαλλήλους”, ενώ σημείωσε πως δεν τον γνώριζε σε προσωπικό επίπεδο και δεν τον έβλεπε τις περισσότερες φορές επειδή ήταν σε διαφορετικές βάρδιες.

    Ο Ράμος εργαζόταν από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα ή τις 5 το απόγευμα, πέντε ημέρες την εβδομάδα, και εργαζόταν ήδη εκεί όταν ξεκίνησε ο Μέντες τον Φεβρουάριο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νεκρός 69χρονος μετά από παράσυρση στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Ελληνικού

    Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 69χρονο άνδρα σημειώθηκε περίπου μία...

    Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

    Μάχη με τον καρκίνο αποκάλυψε ότι δίνει τους τελευταίους...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27/2/2026

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΑΓΓΕΛΟ ΔΙΟΝ. ΦΡΑΝΤΖΗ  ΕΤΩΝ 56  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26-2-2026...