Aυτός είναι ο 39χρονος άνδρας που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης! Εχει κόρη… 9 ετών – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Αυτός είναι ο 39χρονος άνδρας, που συνελήφθη χθες για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης. Ο άνδρας κατοικεί στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, είναι πατέρας ενός 9χρονου παιδιού και εργάζεται σε εταιρία σεκιούριτι.

    Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων τον συνέλαβαν χθες στο σπίτι του, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης (ένα από τα τρία που εξέδωσε η ανακρίτρια), μετά από την συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε το μικρό κορίτσι.

    Στο σπίτι του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, ένα τάμπλετ και ένα όπλο, για το οποίο είχε νόμιμη άδεια.

    Ο 39χρονος πατέρας, κατηγορείται ότι βίασε έναντι αμοιβής την 12χρονη, αφού πρώτα επικοινώνησε με το προφίλ του κοριτσιού στην εφαρμογή Blindchat που διαχειριζόταν ο παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ερώτηση του ΚΚΕ για την φωτιά στο Νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας” Πατρών

    Για άλλη μια φορά οι ασθενείς και το υγειονομικό...

    ΚΟΥΝΙΝΑ ΑΧΑΪΑΣ: Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους ηρωϊκούς μαχητές του ΕΑΜ

    Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους ηρωϊκούς μαχητές του...

    Ευχάριστη έκπληξη από το ΔΝΤ: Ανοδική αναθεώρηση των προβλέψεων για την παγκόσμια οικονομία – Ο ρόλος των δασμών (πίνακες)

    Μια απρόσμενη θετική έκπληξη επεφύλασσε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην νέα...

    Παρουσιάστηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο το έργο της Περιφερειακής Επιτροπή

    Η Έκθεση Πεπραγμένων και ο Απολογισμός του Α’ Εξαμήνου...