Αυτός είναι ο 51χρονος που έκλεβε ηλικιωμένους σε ΑΤΜ

    Ημερομηνία:

    Πρόκειται για τον Γεώργιο Σωτηριάδη του Σάββα και της Βαΐτσας, γεννημένο στις 28 Ιανουαρίου 1970 στη Γερμανία, ο οποίος συνελήφθη την 1η Μαρτίου 2021 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ιωνίας.

    Ο 51χρονος προσέγγιζε στον δρόμο ηλικιωμένα άτομα και προσποιούμενος τον Διευθυντή Τραπεζικού καταστήματος ή ότι ανήκει στο ευρύτερο συγγενικό ή φιλικό περιβάλλον τους, τους εξαπατούσε και τους έπειθε να του παραδώσουν την τραπεζική τους κάρτα και τον αριθμό PIN . Κάποιες φορές τους επέστρεφε κάρτα άλλου ατόμου (προηγουμένου θύματος), αντί της δικής τους.

    Στη συνέχεια, με την κλεμμένη κάρτα προέβαινε σε αναλήψεις χρηματικών ποσών και σε αγορά προϊόντων. Σε αρκετές μάλιστα περιπτώσεις, αγόραζε με τις κλεμμένες κάρτες, από περίπτερα και μίνι μάρκετ, προπληρωμένες κάρτες, τις οποίες χρησιμοποιούσε για συμμετοχή σε παιχνίδια στοιχηματισμού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έρευνα: Από τα 10 καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου τα 8 είναι Ελληνικά – Στην 4η θέση της Ολυμπίας

    Για μία ακόμη φορά η Ελλάδα πρωταγωνιστεί σε λίστα...

    Πάτρα: Οι ταξιτζήδες της πόλης γίνονται και… εξομολόγοι!

    Ο ταξιτζής δεν είναι, απλώς, ένας οδηγός, που σε...

    Αυτή είναι η ιδανική ώρα για έναν υπνάκο μέσα στη μέρα

    Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η καλύτερη ώρα...