Αυτός είναι ο 51χρονος που έκλεβε ηλικιωμένους σε ΑΤΜ

Ημερομηνία:

Πρόκειται για τον Γεώργιο Σωτηριάδη του Σάββα και της Βαΐτσας, γεννημένο στις 28 Ιανουαρίου 1970 στη Γερμανία, ο οποίος συνελήφθη την 1η Μαρτίου 2021 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ιωνίας.

Ο 51χρονος προσέγγιζε στον δρόμο ηλικιωμένα άτομα και προσποιούμενος τον Διευθυντή Τραπεζικού καταστήματος ή ότι ανήκει στο ευρύτερο συγγενικό ή φιλικό περιβάλλον τους, τους εξαπατούσε και τους έπειθε να του παραδώσουν την τραπεζική τους κάρτα και τον αριθμό PIN . Κάποιες φορές τους επέστρεφε κάρτα άλλου ατόμου (προηγουμένου θύματος), αντί της δικής τους.

Στη συνέχεια, με την κλεμμένη κάρτα προέβαινε σε αναλήψεις χρηματικών ποσών και σε αγορά προϊόντων. Σε αρκετές μάλιστα περιπτώσεις, αγόραζε με τις κλεμμένες κάρτες, από περίπτερα και μίνι μάρκετ, προπληρωμένες κάρτες, τις οποίες χρησιμοποιούσε για συμμετοχή σε παιχνίδια στοιχηματισμού.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

H Πλατεία Ολγας χρειάζεται προστασία! Εγινε η αρχή με τον πρώτο βανδαλισμό

Η πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πλατεία Όλγας) παραδόθηκε πλέον στους...

Το σταυροδρόμι του Λαμίν Γιαμάλ

Λόγω ομάδας, καλού αριστερού ποδιού και εν γένει μιας...

Νίκος Γκάλης: Εκδίδεται η αυτοβιογραφία του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ

Ηαυτοβιογραφία του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ Νίκου Γκάλη με...

Οι αρτοποιοί ζητούν ασπίδα προστασίας για τον φούρνο της γειτονιάς

Τη δύσκολη μάχη επιβίωσης της μικρής βιοτεχνικής αρτοποιίας και...