Αυτός είναι ο άνδρας που έχασε την ζωή του – ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Με δάκρυα στα μάτια και ίσα – ίσα να βγαίνει η φωνή από μέσα της, η χήρα του άτυχου 65χρονου άντρα που παρασύρθηκε στο Βαρθολομιό Ηλείας από τα ορμητικά νερά, μιλάει και λυγίζει καρδιές.

    Απαρηγόρητη η κα. Αφροδίτη εξηγεί  : «Πήγαινε στο ελαιοτριβείο και θεωρούσε ότι παρά τη βροχή δεν θα είχε πρόβλημα. Και δεν γύρισε ποτέ».

    Ο Χρήστος Ροϊδης ήταν πατέρας δύο ενήλικων παιδιών. Ήταν χοροδιδάσκαλος, ενώ είχε και δικό του πολιτιστικό σύλλογο.

     

    Ο άτυχος 65χρονος παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που προκάλεσε η ξαφνική βροχόπτωση στην Ηλεία στην περιοχή Βρανά του Βαρθολομιού και ανασύρθηκε νεκρός, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα από το αυτοκίνητό του.

    Πρόκειται για 65χρονο συνταξιούχο δάσκαλο, ο οποίος την ώρα που πήγε να περάσει με το αυτοκίνητό του από το αρδευτικό κανάλι, παρασύρθηκε και έχασε τη ζωή του.

    GLEARNET

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η καλύτερη στάση του σεξ που απογειώνει την απόλαυση στις γυναίκες

    Πιθανότατα έχετε ακούσει για το χάσμα των φύλων, ακόμα...

    Χιούμορ ή καλό σεξ: Ποιο κρατά περισσότερο ζωντανή τη σχέση; Η επιστήμη απαντά

    Τόσο το καλό χιούμορ όσο και το καλό σεξ...

    Τα 5 ζώδια που λάμπουν – Η αύρα που εκπέμπουν είναι μοναδική

    Κάθε ζώδιο διαθέτει μια μοναδική ενέργεια που επηρεάζει την προσωπικότητα των...