Αυτός είναι ο δράστης του διπλού εγκλήματος που αυτοκτόνησε! Είχε καρκίνο στο τελικό στάδιο

    Ημερομηνία:

    Νεκρός είναι ο δράστης της διπλής ανθρωποκτονίας μέσα στο ξυλουργείο του, στους Γόννους της Λάρισας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 60χρονος Δημήτρης Κολτσίδας, που κατείχε ένα καλάσνικοφ, πυροβόλησε αρκετές φορές στον αέρα πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του και βάλει τέλος στη ζωή του.
    Οι αστυνομικοί μπήκαν στον χώρο του ξυλουργείου, μαζί με πυροτεχνουργούς, προκειμένου να ελέγξουν αν υπάρχουν χειροβομβίδες και εκρηκτικά, όπως ισχυριζόταν.
    Ο δικηγόρος του, Στέλιος Σούρλας, που μίλησε στους δημοσιογράφους μετά την τραγική εξέλιξη, είπε ότι ο δράστης ήταν αποφασισμένος και, στην τελευταία τους επικοινωνία, του είπε «χάρηκα που σε γνώρισα, κάντε κουμάντο για την κηδεία μου, δεν έχω καθόλου χρήματα». Λίγο μετά, όπως περιέγραψε, ακούστηκαν πυροβολισμοί και ένας ήχος σαν από έκρηξη χειροβομβίδας.

    Είπε ακόμη ότι ο 60χρονος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς βγήκε το τραγούδι ο Γιάννης ο φονιάς παιδί μιας Πατρινιάς – Η αληθινή ιστορία

    «Καλοκαίρι του '74 φτάνω στην Αθήνα. Ψάχνω για δουλειά. Ανεβαίνοντας...

    Έξυπνα ρολόγια: Το μέλλον της υγείας και η αμηχανία των γιατρών

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ad%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bd%ce%b1-%cf%81%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1/

    Βουλή: Δεν αποκλείουν αιφνιδιασμό με τον εκλογικό νόμο

    Καμπανάκια χτυπούν στην αντιπολίτευση με αφορμή τη συζήτηση που...