Αυτός είναι ο ήρωας των Τεμπών! Βγήκε από το 2ο βαγόνι και παρά τις φλόγες έσωσε άλλους δέκα

    Ημερομηνία:

    Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένας φοιτητής από τα Χανιά κατά τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη αργά το βράδυ της Τρίτης (28/02).

    Ο λόγος για τον φοιτητή Ανδρέα Αλικανιώτη, ο οποίος βγήκε σχεδόν αλώβητος από το 2ο βαγόνι, και αψηφώντας τον κίνδυνο, την τεράστια φωτιά που έκαιγε δίπλα του, θέλησε να σώσει κόσμο. Και τα κατάφερε σπάζοντας το τζάμι. Ο νεαρός Ανδρέας έσωσε τουλάχιστον δέκα νεαρούς, αγόρια και κορίτσια.

    Με μια ανάρτηση, στο Facebook, η γιατρός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, Έρη Τζιαστούδη, δίνει μια άλλη εικόνα από την τραγωδία στα Τέμπη.

    «Αν και ο ουρανός γέμισε σήμερα από αγγέλους, είμαστε τυχεροί που έχουμε ανάμεσά μας έναν επίγειο άγγελο τον 20χρονο φοιτητή Ανδρέα Αλικανιώτη, ο οποίος βγήκε σχεδόν αλώβητος από το 2ο βαγόνι. Είναι ένας ήρωας γιατί με κίνδυνο της ζωής του, με την τεράστια φωτιά δίπλα του, δεν εγκατέλειψε το βαγόνι αλλά κατάφερε και έσπασε μόνος του το τζάμι και έσωσε τουλάχιστον δέκα ακόμη παιδιά, αγόρια και κορίτσια.

    Μέσα στη σημερινή μαύρη ημέρα ο Ανδρέας μας έδειξε πως η νέα γενιά των Ελλήνων έχει καλοσύνη,αρχές και ήθος!
    Συγχαρητήρια όμορφε Ανδρέα μου, συγχαρητήρια στους γονείς που σε μεγάλωσαν!!!»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Θέμης Αδαμαντίδης για τον φερόμενο αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης: Ας με αφήσουν ήσυχο, εγώ τραγουδάω

    Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και απάντησε σε...

    Ελεύθερος ο τηλεφωνητής της Αστυνομίας που είχε πει στην Κυριακή Γρίβα πως «το περιπολικό δεν είναι ταξί»

    Συνεχίζονται σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οι...

    Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και του χρόνου στο «GNTM»

    Τι θα γίνει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το φινάλε του «GNTM»...

    Ποιος να μας έλεγε ότι θα μας έλειπαν οι παλιές πρωινές εκπομπές

    H κρίση της ελληνικής τηλεόρασης δεν είναι μόνο το...