Αυτός είναι ο Πατρινός ποδοσφαιριστής που είναι υπόδειγμα ήθους! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ

    Ημερομηνία:

    Ο Αλέξανδρος Σταθόπουλος είναι ποδοσφαιριστής του Εθνικού Πολυτέκνων, δανεικός από την Θύελλα παίζει στη μεσαία γραμμή, αριστερό και δεξί χαφ. Είναι 18 ετών και την Τρίτη (26/10) έκανε κάτι που τιμά τον ίδιο και τους γονείς του για την ακεραιότητά του και την ανθρωπιά του.

    Σε ένα κατάστημα τροφίμων ήταν μια κυρία που δεν αντελήφθη ότι της έπεσε ένα εικοσάευρο από την τσάντα της. Ο Αλέξανδρος Σταθόπουλος, που ήταν στο μαγαζί, το αντιλήφθηκε και της φώνακε «Κυρία σας έπεσε το εικοσάρικο!». Εκείνη δεν έδωσε σημασία και όταν πήγε στο ταμείο να πληρώσει ακολουθούμενη από τον νεαρό ποδοσφαιριστή, κατάλαβε τι είχε συμβεί και πως όντως ήταν δικό της!

    GLEARNET

    Τον ευχαρίστησε και του είπε να πάρει ότι θέλει μαζί με τον αδερφό του τον Κωνσταντίνο, μα και τα δύο αρνήθηκαν! Η κυρία επιμένει και του βάζει στην τσέπη του ένα πεντάευρο λέγοντάς του μπράβο για την παιδεία του, καθώς αν ήταν άλλος ίσως και να μην έλεγε τίποτα!!

    Φλίγκος

    Είναι το δεύτερο σχετικό περιστατικό του Αλέξανδρου. Παλαιότερα ενώ έκανε προπόνηση βρήκε ένα δεκάευρο, δεν το έβαλε στην τσέπη του το παρέδωσε στον προπονητή του τον Τάκη Βασιλόπουλο και αυτός, αφού δεν βρέθηκε ο κάτοχος την επόμενη μέρα με τα λεφτά αυτά πήρε πορτοκαλάδες στα παιδιά!!

    Από τον Τάσσο Σταθόπουλο

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    5.000 νέοι φοιτητές φέτος στην Πάτρα

    Το Πανεπιστήμιο Πατρών, το τρίτο μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της χώρας,...

    Πωλείται ξενοδοχείο στο Ρίο! Πόσα ζητά ο ιδιοκτήτης – φωτό

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%cf%89%ce%bb%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%be%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%81%ce%af%ce%bf-%cf%80%cf%8c%cf%83%ce%b1-%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%ac/

    Στα ύψη η τιμή του μοσχαρίσιου κρέατος – Οι καταναλωτές πληρώνουν όλο και περισσότερο

    Στα ύψη κυμαίνεται η τιμή του κρέατος, ιδίως του μοσχαρίσιου,...

    Πάτρα: Αρχισε να χαλάει ο πεζόδρομος Μαιζώνος – Δείτε τις φθορές – φωτό

    του Αχιλλέα Ροδίτη Βαθουλώματα και λακκούβες έκαναν ήδη την εμφάνισή...