Αυτός είναι ο θεραπευτής που καταδικάστηκε για ασέλγεια σε ανήλικο (εικόνες)

    Ημερομηνία:

    Στη δημοσιότητα, κατόπιν Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 56χρονου εργοθεραπευτή, που καταδικάστηκε με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών σε ποινή κάθειρξης για τα εγκλήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο και της κατάχρησης ανηλίκου.

    Ο εργοθεραπευτής/λογοθεραπευτής καταδικάστηκε σε κάθειρξη 7 ετών για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος 12χρόνου αγοριού που αντιμετώπιζε αναπτυξιακές διαταραχές, την περίοδο 2013-2014.

    Πρόκειται για τον :

    ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ - ΜΑΝΤΟΥΔΗΣ Στυλιανός - 2-6-2021

    Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των ανωτέρω αδικημάτων που τέλεσε ο ανωτέρω.

    Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476270 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λιμεναρχείο Πατρών: Εφαρμογή Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στη χερσαία ζώνη λιμένων

    Σε ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών αναφέρονται τα εξής: Όπως...

    Πάτρα: Στο ίδιο κακόγουστο έργο θεατές, με τη «λειτουργία» του Χειρουργείου στο Νοσοκομείο

    Από το Σωματείο Ιπποκράτης λάβαμε το εξής: Στο ίδιο κακόγουστο...

    Πάτρα: Μνημόσυνα που θα τελεστούν στις 18 και 19/10/2025

    ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ Τελούμε το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2025 και ώρα 8.30...

    KKE Τομέας Αχαΐας: Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο της Βάσως Παπαθεοδώρου

    Η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ με ανακοίνωση της, εκφράζει τη...